5 základních kroků pro chutný ragù: Zde je to, jak to udělat

5 základních kroků pro chutný ragù: Zde je to, jak to udělat

Existuje přesný důvod, proč je neděle nejlepší den v týdnu: rodina, přátelé a jídlo! My Italové jsme v neděli zvyklí mít krásné set stolů, na nichž lze najít všechno a další. To je něco, na co jsme zvyklí od dětí!

Jednou z nejlepších věcí, které se italské gastronomické tradici podařilo vytvořit, je HE: Ragù. Jsme sérioví spotřebitelé Ragù, ale pouze toho se daří dobře. Je však také pravda, že toto jídlo ve skutečnosti nedochází k dokonalosti. Vidíme tedy 5 základních kroků pro chutný ragù:

Perfect Ragù: První základní dva dva kroky

Pokud máte v úmyslu připravit Ragù, který je doslova dokonalý, musí být tento záměr konsolidován na základě samotného produktu. Základna pro dobrý ragù se ocitne v zeleninové omáčce: Jakmile se extra panenský olivový olej dobře zahřeje, trio mrkve, celeru a cibule nikdy nesmí chybět.

Druhým základním krokem, který se ujistí, že Ragù je perfektní, je maso: Poté, co se mělo přidat zeleninovou trojici, by mělo být přidáno hovězí maso a vepřové maso. Tajemství je dokonale zhnědnout na každé straně, takže vnitřní šťávy těsnění. To zaručí dobrou chuť uvolněnou do omáčky, ale později super šťavnaté maso.

Další 3 základní kroky:

Ve skutečnosti není příprava Ragù příliš obtížná. Stejně jako u mnoha jiných různých kulinářských přípravků však mnoho záleží na množství a pořadí, ve kterém jsou složky přidávány postupně. Je pravda, že však existují některé „triky“, aby se ujistilo, že je to velmi dobré. Už jsme viděli dva, vidíme další 3 základní kroky:

  • Tris Vegetal
  • Carne
  • Směs s červeným vínem
  • Rajčatové pyré
  • Doby vaření

To, co dokáže dát ragù rozhodující chuť, je červené víno: s tím musíte maso smíchat, takže alkohol obsažený uvnitř je založen s masovými šťávami, které dávají skutečně jedinečnou chuť. Poté, co to uděláte, musí být rajče přidány. Můžete se rozhodnout o typu, který chcete, avšak tajemstvím sametového ragčit je používat rajčatové pyré.

A teď dorazíme k pátému základnímu kroku pro vynikající ragù, možná nejdůležitější krok mezi všemi zbývajícími: vaření. Dobrý seberespektivní ragù musí vařit na mírném ohni po dobu nejméně 3 nebo 4 hodin. Toto je základní kritérium, které zajistí, že Ragù je krásný stejně chutný stejně jako u babičky!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *