Dluží své jméno z míle, obiloviny s Cu Venina původně připravené, Neapolitan Migliaccio Je to jeden z nejchutnějších dezertů tradice Campania. Charakteristika karnevalu je to neuvěřitelně krémový, měkký a jemný dort s neodolatelným parfémem. Dnes se připravuje bez dvou původních ingrediencí, míle a vepřové krve, ale zůstává základním kamenem neapolského pečiva.
Mile, špatná cereálie par excellence, byla postupem času udržována krupice, To znamená, že z durum pšeničné poloviny není zaměňována s sanabilní polovina pšenice Durum. Je to poměrně snadný dezert, který bude vyžadovat celkově něco přes hodinu. Na druhou stranu naplní kuchyni velmi příjemného parfému a bude se jí líbit všem!
Zde je recept neapolitan migliaccio
Neapolitan Migliaccio je dezert, který sdílí téměř všechny ingredience neapolského nafouknutí, jako je například Semolina a Citrus Fruits. Kromě toho má ricottu, repnsable složku jeho měkkosti. Jíst neapolitan Migliaccio je skutečné potěšení, protože pokud je vyrobeno dělníkem v ústech. Podle tradičního receptu je to tak, jak to musí být připraveno.
Trik, jak přidat ještě více chuti k původnímu dezertu, je také použít kousky cedru nebo oranžové kandované oranžové nebo průsmyk, nejprve namočit do vody a rumu. Pokud chcete, můžete vyměnit vodu tisíc květin s květinami oranžovou, ale dort přijde dobře i bez konkrétních vůní!
Neapolitan Migliaccio: složky a příprava
Recept neapolitního Migliaccio, který vám navrhneme, je opravdu jednoduchý, ale budete muset sledovat každý krok. Celkově to bude vyžadovat těsně přes hodinu přípravy; Je to charakteristika dortu pro karneval, spíše chutné a voňavé. Vězte, že ve všem je přibližně 486 kalorií! Zde jsou Nezbytné ingredience:
- Semolina: 180 g
- Latte: 500 g
- Voda: 300 g
- Čerstvá ricotta: 250 g
- Cukr: 250 g
- Vejce: 3
- Oranžová: 2
- Citron: 2
- Vanillin Sachets: 2
- Millefiori Voda: 1 polévková lžíce (volitelné)
- Míchový cukr: chutnat
Získejte velký hrnec s výupami a nalijte mléko, vodu, 50 GD cukru, máslo, celou kůru citronu a oranžovou a sáčku vanilinu. Vařte na plamenové meda, dokud se všechny ingredience neroztaví a dobře se nemíchají. Přidejte polovina, spusťte oheň a dobře promíchejte. Jakmile se směs stane krémovou, smažte citrusové slupky a rasferujte krém na talíři, který budete zakrývat filmem. Nechte to vychladnout.
Mezitím bičte vejce se zbývajícím cukrem, sáčkem vanilinu a nastrouhaným loupáním citrusových žetonů, když jste získali poněkud pěnivou směs, přidejte čerstvou ricottu a znovu promíchejte. Přidejte chlazený smetan; Smíchejte důrazně a nfine přidejte aroma tisíc květin. Přesuňte těsto na máslo a flourované pánev a pečte a 180 ° C. za asi 50 minut.