Poslední průvodce přípravou těstovin z lososa s vintage dotykem

Poslední průvodce přípravou těstovin z lososa s vintage dotykem

V tomto článku vás chceme přivést zpět v čase, přesně v 80. letech, prostřednictvím jednoho ze symbolu receptů této dekády. Mezi koktejly na krevety, ruský salát a plněná vejce byl v těch letech obzvláště chamtivý první kurz: Lososové těstoviny. Ti, kteří se dosud nenarodili v 80. letech, se budou moci zeptat na potvrzení rodičů.

Vezměte Penne Rigite, krém a uzený losos … a je to okamžitě 80. let! V té době Panna Byla to široce používaná ingredience v kuchyni a serviv k ochucení jakéhokoli jídla. The losos Byla to jedna z nejvíce konzumovaných ryb, díky také jeho stále větších nutričních vlastnostech. Společně tato dvě jídla porodila první tak jednoduché, jak je chutné.

80. léta: éra elektronické hudby, bavlněných vlasů a zářivkových barev je také desetiletí, ve kterém byl krém v kuchyni Masters. Vášeň pro tuto jednoduchou složku v kombinaci s lososem vytvořila jídlo určené k tomu, aby se staly kultem těch let, lososové těstoviny. V tomto článku vás budeme, krok za krokem, jak to udělat správně, jak se to stalo.

Původní recept

Proč neorganizovat oběd ve stylu 80. let, ve kterém slouží pouze recepty tohoto desetiletí? Bude to ideální příležitost, jak se ponořit do minulosti, pokud jste určitý věk, nebo jít na ATMSOFERE, ve kterém vyrostli u vašich rodičů. Pokud je téma oběda nebo večeře v 80. letech, nemůže být chybějící, královna Prime: těstoviny s lososem.

Je to jednoduchý recept na přípravu, levné, ale CSì gluttonous, že přátelé a rodina budou požádat o encore. V nedostatku vám chceme nabídnout vyčerpávající průvodce, jak vytvořit lososové těstoviny s knírem, který odráží krok za krokem jeho předchůdce 80. let. Poté navrhneme některé varianty, takže si můžete vybrat ten, který se vám líbí nejlépe.

Pokud chcete vařit lososové těstoviny pro tři lidi, musí: 250 g Penne RigAte, 100 g uzeného lososa, 200 ml čerstvého tekutého krému, 20 g másla, šalotka, Malé koncentrované rajče, petržel E prodej dost. Jakmile jste získali všechny ingredience, můžete pokračovat s přípravou této první.

Příprava lososových těstovin smetanou

Vařte vodu pro těstoviny v dostatečně velké hrnce. Mezitím nasekejte šalotku a vařte ji na pánvi s máslem. Snižte uzený losos na mnoho kusů, ne přehnaně malý, jinak riskují při vaření; Přidejte jej k šalotku vařené v másle a opatrně promíchejte, dokud se přísady dobře nemíchá.

Nalijte několik kapek rumu a vařte několik minut na středním plameni. Nakonec přidejte hojnou lžíci koncentrovaných rajčat, další ingredience velmi populární v těchto letech a nadále se mísí. Poté vypněte sporák a počkejte, až se omáčka vychladne. Mezitím budete muset spatřit vodu na těstoviny, jakmile se začala vařit.

Poté přidejte řádky, které mají být posíleny (nebo jakýkoli formát těstovin, který dáváte přednost) a vařte respektovat zápisy z vaření poskytnuté pro balíček. Před vypouštěním pera pokračujte v ochutnávce, abyste otestovali jeho konzistenci. Přidejte těstoviny do omáčky připravené na pánvi; Nakonec nalijte čerstvý krém a energicky promíchejte, abyste dobře promíchali pera a omáčku.

Těstoviny z lososa: Některé varianty

Než přiveďte své lososové těstoviny ke stolu, přidejte hrst nasekané petrželky, abyste více dotyku barvy a chuti více. Et voila, vaše první 80. let bude připraveno k podávání. Uvidíte, bude to tak chutné, že všechny pozvánky GL budou vyžadovat Encore. Malé doporučení: Nepřidávejte příliš mnoho soli do omáčky a vody těstovin, protože uzený losos je již sám o sobě poněkud pikantní jídlo.

Pokud chcete toto jídlo ochutnat přinejlepším, sblížíte vás, abyste ji po jeho přípravě jedli; Není to pakt, který by se propnul, aby byl zmrazen a zahříván později. Místo rumu můžete omáčku smíchat s bílým vínem, vodkou nebo brandy. Pokud dáváte přednost, můžete použít plnotučné mléko k nahrazení čerstvého krému a další trávy, jako je kopr, místo klasické petrželky.

Navrhli jsme vám původní přijetí lososových těstovin, které byly v módě v 80. letech, ale jak víme v kuchyňské kreativitě, vládne panovníka. Nic vám nebrání v změně některých ingrediencí na vaše představy, aniž byste přehásili, samozřejmě, jinak riskujete, že zcela transformujete chuť původního jídla.

SALOME těstoviny: jídlo plné živin

Existují lidé, kteří upřednostňují vaření tohoto prvního kurzu pomocí čerstvého lososa a který uzený. V každém případě se jedná o recept, který nejenže všichni mají rádi svou chutnou chuť, ale který může nabídnout mnoho důležitých živin. Jen si pomyslete, že losos Je to jedna ze zdravějších ryb a doporučuje se odborníky na výživu.

Ačkoli se jedná o velmi mastnou rybu, Solomon je jídlo plné zajímavých vlastností. Tento typ ryb je vzácným zdrojem ušlechtilých proteinů, „dobrých“ tuků, vitamínů a minerálních solí. Pravidelně to znamená zajistit důležitou dávku omega 3 a 6 pro vaše tělo a všechny esenciální aminokyseliny pro fyzickou studu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *