Il rýže Je to jedno z nejdůležitějších a nejrozšířenějších potravin po celém světě a často hostí i v oblastech, kde je obtížné mít něco k jídlu. Promluvme si o obiloviny rozšířenější a používanější v různých kuchyních a právě z tohoto důvodu lze pěstování tohoto produktu definovat jako intenzivní a dopad na svět.
Populace Západu mají příležitost jít do supermarketu a koupit rýži, kterou dávají přednost, tím, že se rozhodnou pro různé varianty a mají k dispozici mnoho zdrojů. Totéž nelze říci o nejchudších populacích, které musí na druhé straně zahájit tuto plodinu způsobem autonomní a dokončit to respektováním různých výrobní fáze.
To vše však může nabídnout důsledky medaile, protože v druhém případě bude rýže určitě vynikající kvalita, protože jsou bez všech těch prvků, které by mohly ohrozit jejich složení. Zde tedy vše, co potřebujete vědět o charakteristikách rýže, její kvalitě a jakých typech produktu, se musíme vyhnout, když jdeme do supermarketu.
Charakteristiky rýže
Il rýže Je to velmi vzácná cereálie a díky jeho všestrannost Dokáže se dokonale spojit s nejvíce různorodým recepty. Tato obilovina se říká, že se narodila v Asii dlouho před narozením Ježíše a poté se rozšířil po celém světě, což mělo za následek klíčový prvek pro krmení každé kultury. V přírodě je jich mnoho odrůda A každá z nich je charakterizována přesnými vlastnostmi.
Z organoleptického hlediska je cereálie bohatá na škrob A je z tohoto důvodu, že se mu podaří absorbovat velké množství vody? To však znamená, že malá rýže se již cítí velmi spokojená a zároveň bychom si mohli užít velmi intenzivní příjem energie. A pak zcela bez lepku a dokáže být zcela stravitelný i v případě poruch střeva.
Přesně z tohoto důvodu se rýže důrazně doporučuje Slimming Diets ale také ve všech těch situacích, ve kterých bylo tělo vystaveno něčemu silnému, jako je jedno Antibiotická terapie o AD střevní vliv. Nejlepší varianta, kterou můžeme mít, je bílá, snad s nádechem nastrouhaného parmezánu výše.
Jak pěstujete rýži?
Il rýže je to velmi zvláštní jídlo, a proto Pěstování obilovin dotyčné lze dokončit pouze určitými způsoby uchýlením se k použití Rýžová pole. Mluvíme o pozemcích, které přicházejí doslova utopený Z vody, která se s nimi dokáže usadit, protože příkopy jsou vytvořeny vysoké několik centimetrů vysoko.
Pak víme, že k zasekání rýže musíte počkat na příchod jara, protože bude nutné alespoň počkat 180 dní Před stejným dokončením jeho životní cyklus a lze je shromažďovat. Přesně z tohoto důvodu je zaseta v dubnu nebo květnu a shromažďuje se ke konci října, i když mnoho záleží na typu rýže, kterou se rozhodneme růst.
Rýže přežije a podaří se růst pouze tam, kde je velká úroveň voda Protože právě to nabízí obiloviny všechny podmínky, které mu umožní přežít. Nemluvě o možnosti těchto podmínek vhodných pro kvašení a omezit všechny tepelné změny Což by se mohlo během noci prezentovat především.
Různé vlastnosti rýže
Jak jsme již řekli dříve, rýže není stejná, ale v přírodě existují různé odrůdy a to vše se vyznačují velmi odlišnými charakteristikami od sebe navzájem. Přesně z tohoto důvodu si musíme být vědomi těchto rozdílů, protože každý typ rýže nám umožní dosáhnout jiného výsledku.
Jeden z varianty Nejrozšířenější je ten, který reaguje na jméno Carnaroli Ricecož se zdá být nejvhodnější pro výrobu rizoto a prvních kurzů. The Rice RomeNa druhé straně je vhodnější pro ty přípravy, které vidí přítomnost mnoha složek, jako je klasický Timbale. A co Arborio, který je samozřejmě rýže, která dokáže udržet více vaření A což vám proto umožňuje vychutnat si všechna ta jídla, která vyžadují krémovou konzistenci.
Je zřejmé, že na to nesmíme zapomenout Plná rýže Což je ideální pro rizoto i saláty a které mohou konzumovat každý právě proto, že není příliš rafinovaný a vysoce kvalitní. The Jasmine RiceNa druhé straně je to zvláštní, protože jeho forma je poněkud protáhlá a je typická pro všechny ty přípravy, které odpovídají japonské a asijské kultuře.
Jakým typům rýže bychom se měli vyhnout, když jdeme do supermarketu?
Zatím jsme přednesli poměrně obecnou řeč Charakteristiky rýže Zatímco nyní nastal čas prohloubit otázku, kterou jsme položili v názvu našeho článku a který se zaměřuje přesně na možnost zakoupit určitý typ rýže spíše než na jinou. Zjevně se rýže může zdát stejná bez ohledu na to Marche, Existuje však mnoho dalších prvků, které budeme muset vzít v úvahu, abychom nedělali chyby.
Prvek, na kterém nemůžeme tranzim a že můžeme najít na štítku produktu je přesně to, co je spojeno s lhůta. Pokud je to příliš dlouhé, ve skutečnosti by to mohlo zahrnovat přítomnost chemikálie a konzervační látky což by mohlo změnit kvalitu produktu. Zároveň musí být věnována pozornost estetické části zrn rýže, protože to musí být neporušený A ne roztříštěné, protože jinak by to mohl být známkou opravdu nízké kvality. Potom je nutné věnovat pozornost všem údajům, které jdou ke kontrole původ Rýže, protože jsou naprosto nezbytné k označení charakteristik produktu.