Karneval se blíží, ale bez ohledu na tuto stranu jsou obláčky dezertem vhodným pokaždém v roce a kromě možnosti jejich nákupu připravené by bylo ještě zajímavější, aby je dodržovali doma, a proto dodržují postupy, které jsou potřebné pro jeho realizaci atd.
Funkce, která se týká vaření, je skutečnost, že se jeho výroba ve dvou fázích, nejprve v hrnci a poté, co bylo těsto připraveno vložit do trouby nebo dokonce ve vroucím oleji, a pokusit se počkat, až bude možné dosáhnout něčeho měkkého a jedinečného
Ale vždy existují pasáže, které je třeba mít na paměti, že vám umožňují vidět vše, co se děje přinejlepším, pokud se věci nevede správným způsobem, vždy riskujete, že nebudete mít výsledek, který očekáváme. Ale zadáváme podrobně, abychom pochopili, co je potřeba
Co je potřeba pro těstoviny?
Složky, které se používají pro realizaci těstovin, jsou: voda, sůl, mouka, máslo a vejce s jistotou, že se části mění podle množství, které vždy chcete udělat. Vezměte si hrnec a dejte: máslo, vejce a sůl a mouku stranou, pak dejte hrnec na oheň
Když je máslo roztaveno a voda začne vařit, musí nalít mouku najednou a začnete míchat celé těsto, to samé, že za krátkou dobu začíná být stále hustší, a tak se dostanete do té míry, že je opravdu optimální mít, když odpojíte a dostanete míč.
Oheň je vypnut a nechat ho na několik minut odpočívat, v tomto okamžiku se těsto musí rozšířit a vejce je vloženo a musíte začlenit vše, abyste mohli získat sloučeninu hodnou jména a tak dále se všemi vejci, která máte k dispozici a postupovat
Ještě neskončil
Těsto, které má být připraveno, musí být husté a dokonce lepkavé, jako by to byl pudink a hledal vždy kontrolu těsta, aby pochopil, pokud se k tomuto závěru dostanete, a pak odtamtud začnete. Musíte pokračovat podšívkou pekáče s pergamenem a vytvoří se koule
Chcete -li to udělat, musíte použít dva lžíce a jít tímto způsobem, dokud nebude vytvoření krémových obláček, které jsou přesně věcí, kterou chcete získat. V tuto chvíli, jakmile bylo těsto provedeno, musíte jen přemýšlet o vaření a musíte se pokusit vědět, jak chtějí dělat
Vaření není násilím také kvůli skutečnosti, že rozhodnout se, že musíte vždy myslet na svůj osobní vkus a také o tom, co chcete na konci získat, a na skutečnost, že mohou být, když jí budou, víceméně těžké. Stručně řečeno a pak se rozhodněte.
V troubě nebo smažené
V troubě: Abyste byli schopni udělat v troubě, to, co musíte udělat, je dát ji na 180 stupňů a poté vařit celkem třicet pět minut, v této fázi bigne nedělá nic jiného než zvýšení objemu a stále více a více a to znamená, že vaří správným způsobem správným způsobem
Na konci vaření se musíte vypnout a pokusit se opustit troubu trochu otevřenou, musí si odpočinout alespoň dvacet minut, než budou konzumovány a hra hotová, bude opravdu vynikající, aby mohla být doručena bezpochyby o řeči a odtud odtud odtamtud
Fritti: Ohřívá pánev, která byla položena olejem, a díky pomoci dvou lžiček musíte upustit, co je těsto ve vroucím oleji, a pak byste neměli dělat nic jiného než hnědé ze všech stran a tak dále, musíte se vždy pokusit otočit vše od mnoha stran, abyste měli rovnoměrné vaření
Na závěr
Musíte vždy nechat vychladnout a pak dáte, co je náplň, a budete i nadále jíst a užívat si potěšení dobrého jídla a kuchyně tohoto opravdu vynikajícího a dobrého a vhodného dezertů pro každou příležitost bez pochyb o řeči atd.
Náplně mohou být mnoho a musí vždy odrážet to, co jsou osobní vkus: čokoláda, smetana, citronová, jahoda, vanilka, káva, diplomatický krém, dědeček a tak dále. A pak můžete také udělat solené krémové obláčky, které mohou být plněny tuňákem nebo lososem atd.