Jak vyrobit bramborové gnocchi doma: Zde je metoda

Jak vyrobit bramborové gnocchi doma: Zde je metoda

The Bramborová gnocchi Jsem skvělá klasika italské kulinářské tradice, jedno z těch jídel, které jsou kromě opravdového uspokojivého a uspokojivého, nejen k jídlu, ale také připravené. Výběr ingredience A respekt ke všem krokům je nezbytný pro úspěch tohoto domácího receptu. V následujících řádcích odhalíme Definitivní metoda výroby bramborových gnocchi doma s měkkou a chutnou konzistencí.

The ingredience Aby se bramborové noky jsou doma, jsou žluté brambory těstoviny, pšeničná mouka, sůl a, pokud chcete, vejce. Výběr Brambory Vhodný pro tento recept je nezbytný, protože příliš vodnaté by vyžadovali více mouky, změnili autentickou chuť gnocchi a ohrozili jejich měkkost. Velká pozornost musí být také věnována Zpracování těsta získat správnou konzistenci. Zde je, jak postupovat.

Definitivní metoda výroby bramborových gnocchi doma

Chcete -li začít, vyberte Brambory Se žlutými nebo bílými těstovinami, nejlépe staré, protože jsou bohatší na škrob a méně vodnaté. Brambory vařte s kůrou při přihlášení k odběru vody. Jakmile je uvařen, loupáte je a rozdrťte je stále horký s rmutkem na dobře nalezené pracovní ploše. Upozornění na tento krok Protože vám to umožní získat hladkou, homogenní a bez nepříjemných hrudčí směsi. Nyní nechte brambory mírně vychladnout, aby se zabránilo nadměrnému teplu ohrožení konečného výsledku.

Pokračovat Výroba bramborových gnocchi v doměNyní přidejte Farina Protáhl se a jde tolik. Přidání vajíčka je volitelné: Někteří upřednostňují jej k tomu, aby těsto více svázali a poskytli strukturu. Ingredience jemně prohněte, dokud se sloučenina s měkkou, homogenní konzistencí, která se nelepí. Ale Nepracujte to příliš dlouhoJinak bude Gnocchi na patře gumové.

Tajemství dobrého vaření

Nyní s získaným těstem, aby se brambory dostaly doma, rozdělte jej na stejné porce a získáte jimi Malé bochníkys tloušťkou asi 2 centimetrů. Poté nakrájejte bochníky kousky Víceméně stejné, jednotné a ne příliš velké velikosti. Tady jsme dostali Gnocchi. Chcete -li jim dát typický pruhovaný vzhled, předejte kousky na hrotech vidlice nebo na pruhované, takže je jemně sklouzne. V tomto okamžiku pokračujeme s vaření:

  • Přiveďte do varu spoustu solené vody
  • Odhoďte několik gnocchi najednou, abyste jim zabránili držet se navzájem
  • Když jdou nahoru na povrch, vypusťte je
  • V tomto posledním kroku používáte slotovanou lžíci

Pokud na druhé straně nechcete vařit Domácí bramborové gnocchiMusíte vědět, že je můžete uspořádat na mírně flourovaném a dostatečně rozloženém plátně. Nechte noky odpočívat pár hodin a pak je položte na podnos A zmrazit je. Poradenství je vyhnout se jim v mrazáku v pytlích, aby při dalším vaření nevytvořilo shluky Gnocchi.

Pro vaření je ponořte přímo do varu a solené vody, aniž byste je rozmrazovali. Tak, Výroba bramborových gnocchi v domě Není to obtížné, ale musí být dodržena některá preventivní opatření. Pro získání měkkého gnocchi stačí nepřekročit použití mouky a nepracovat těsto příliš dlouho. Po vaření podávejte horké s kořením. A … užijte si jídlo!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *