Luštěniny jsou rostlinné proteiny nezbytné pro zdraví, proto by se nikdy neměly omezovat na několik sporadických částí. Bohužel však recepty s luštěninami vyžadují mnoho času přípravy a ne vždy k dispozici. Místo toho, abyste je úplně jedli, můžete si přijmout několik malých triků. Dnes vám chceme nabídnout účinkující Těstoviny s konzervovanými fazolemi.
Je to první první zimní kurz kulinářské tradice naší země se starověkým původem; ClassicOne vždy dobrý, že kromě všech pro všechny se daří dobře. Pokud nemáte čas na jeho přípravu, ale nechcete se vzdát, abyste ji mohli jíst, můžete to považovat za variantu, jednodušší a rychlejší, ale stejné chutné: těstoviny s připravenými fazolemi.
Těstoviny s konzervovanými fazolemi: Jak je připravit
Příprava těstovin a klasických fazolí začíná noc předtím, kdy musí být kbelíkové fazole uvedeny. Poté pokračuje jejich vařením, které obecně trvá více než hodinu. Není vždy nutné postupovat po tradičním receptu, krok za krokem, ale bylo by to skutečná škoda vzdát se tak chutného a výživného misky ke stolu.
Proč jít dolů ke kompromisu a spadnout zpět na konzervované fazole, tolik chutných? Příprava této broskve vás bude vyžadovat méně než půl hodiny, ale to vám nezmeškalo obyčejný, uvidíte! Nejprve musíte získat pánev, do kterého vložíte Nakrájená slanina, nasekaná šalotka, mrkev nakrájený na kousky a a mrholení oleje.
Ingredience a těstoviny recept s konzervovanými fazolemi
Zde je alternativa tradičních těstovin a fazolí k přípravě s konzervovanými fazolemi: recept na tři lidi vás odvede na maximální půl hodiny, několik minut na přípravu a dvacet minut na vaření. Vytváření tohoto prvního bytu je opravdu jednoduché pro ty, kteří nejsou testovacím kuchařem. Zde jsou nezbytné ingredience Pro tři porce:
- fazole s předem vařením: 205 g
- uzená slanina v kostkách: 30 g
- Rajčatové pyré: 100 g
- Carote: 50 g
- Targer: 1
- Krátká pasta: 150 g
- Voda: 600 g
- Prodej: QB
Po smažení na slanině s nízkým ohněm, mrkví a šalotka pár minut. Jsem škola konzervované fazole, Dobře je opláchněte a přidejte je do ostatních ingrediencí. Nalijte horkou vodu na zcela zakrytí svazků a vařte asi Dvacet minutDávejte pozor na smíchání s dřevěnou lžičkou.
Ke konci vaření přidat jeden Tip soli A to se stále mísí. Tam těstoviny Jak dáváte přednost, lze ji vařit v samostatné pánvi nebo nejisalu. Pokud se rozhodnete pro druhý soluzon, budete muset být velmi opatrní, aby těstoviny nn držely na dně hrnce a často se mísily.