Přemýšleli jste někdy Jak je možné vytvořit mírnou kůru, křupavou a chutnou chuťCo se získá po smažení zejména některých potravin? Jednoduše používají správné těsto, vynikající pro smažení ryb, zeleniny nebo masa správně smažení. Skutečné potěšení, voňavé a dobré na patře!
Tajemství proto získat dokonalé smažení je v pořádku těstoNatolik, že pokud směs pro její přípravu nebo mění konzistenci, riskujete, že budete mít těžký nebo molliccia smažení. Ale nebojte se! Jak se však trochu připravit, se správnou konzistencí as příslušnými složkami? Říkáme ti to.
Co dělá smažení dokonalé?
Nestačí jen smíchat nějakou mouku a vodu, aby se získalo perfektní smažení. Existují některé základní detaily, které skutečně dělají rozdíl mezi křupavým smažením a šedou. Nejprve sledujte teplota oleje, která musí být mezi 170-180 stupňůKdyž, když je příliš chladný, těsto stále absorbuje olej a ztěžuje se, zatímco pokud je příliš horký, hoří okamžitě bez vaření uvnitř.
Pastella příliš hustá vytváří často a těžkou vrstvu, zatímco příliš tekutina se sklouzne pryč, aniž by se držela ingrediencí. Nezapomeňte také, že jsou to iNegresience rigi Chcete -li udělat rozdíl a vytvořit něco, co s nachlazením nachlazení můžete dát správné těsto pro optimální smažení.
3 nejlepší recepty v křupavém smažení
Neexistuje žádné dokonalé těsto. Záleží na tom, co chcete smažit. Složky se také mění a liší se také a především kvůli množství těchto stejných složek. Zde tedy mluvíme o hranolkách a jaké jsou nejlepší recepty pro křupavé a vynikající smažení. Uvidíme je společně:
- Klasické těsto s jiskřivou vodou: Světlo a všestranné
- Pivo těsto: Extra křupavý a chutný
- Pastella tempura: tajemství japonské křupavosti
Jedná se tedy o velmi specifické techniky, které se mění při změně podrobností. Se správným těstíčkem a s několika řadami nahoru můžete získat perfektní výsledek pokaždé, když se vám zdá vhodnější, pomoci si s tím, co opravdu potřebujete získat z těsta, a typem smažení zjevně opravdu chcete ochutnat.
Perfektní smažení opravdu existuje a nyní také víte, jak ho musíte připravit, získat zlaté, křupavé smažení, ale především a ne malý účet, světlo. Nemusíte být šéfkuchaři, stačí znát ty správné triky, které jsou přiměřené tomu, co se chcete připravit v kuchyni, a na ingredience nezbytné pro těsto k tomu.