Existuje jídlo že ne každý má rád, ale který ve skutečnosti odkazuje na jeden Skvělý italský recept že určitě stojí za to experimentovat, pokud milovníci žánru. Odkazujeme na přípravu králičí, Recept, který se vždy diskutoval, protože ne všichni lidé mají sklon konzumovat maso tohoto zvířete. Ti, kteří to oceňují, však bez toho rozhodně nemohou dělat.
Je zřejmé, že tento typ masa vyžaduje soulad s určitými kroky, které mají být připraveny nejlepším možným způsobem, a dnes jsme tu, abychom nabídli Ideální recept Což vám umožní připravit králíka a učinit jej vždy měkké a chutné. Zde je vše, co potřebujete vědět o tomto velmi chutném pokrmu.
Je králičí maso zdravé?
Jeden z typů Carne Kdo to vždycky diskutoval králičí Protože existuje opravdu mnoho lidí, kteří to nemohou jíst, protože jsou určeni vzhledem tohoto zvířete. Určitě se jedná o etické problémy, ve kterých nechceme vstoupit, protože jsme tady, abychom objevili charakteristiky tohoto typu masa a především pochopte, zda to samé lze označit pro stravu.
Z toho, co víme, je králičí maso Index nízkých kalorií A proto to znamená, že jej můžeme konzumovat ve velkém množství, aniž bychom vznikly zvláštní akumulace tuku. Poté se počítá v bílém masu a vyniká za velkou přítomnost Vitamíny a především pro já Minerální soli mezi nimiž se zmiňujeme Draslík, železo a fosfor. Přesně pro tyto vlastnosti se proto doporučuje také ve stravě a především nahradit potřeby těch lidí, kteří se musí po deaktivačním období z fyzického hlediska zotavit.
Jak vaříte králíka?
Je jich několik metoda které nám umožňují přivést králíka ke stolu a je jich mnoho recepty Ke kterému můžeme usilovat o dobrý dojem. Dnes však znamená objevit ideální recept, který nám umožní Užijte si králíka A aby to samé zůstalo měkký A chutné déle. Jen jsme se rozhodli pro dušený králíkpro které budete muset tyto ingredience získat:
- 1 kg králíka
- Rajčatové pyré
- Olivový olej
- Prodej
- Pepe
- Zeleninový vývar
- 100 ml bílého vína
- Salvia
- Rosemary
- Bílá cibule
Recept dušený králík je to určitě nejvíce platné pro králičí Může to zůstat měkké a nejprve budete muset králíka vyčistit, odstranit všechny vnitřní orgány a roztrhnout jej. Mezitím smažíme cibule v oleji a pak k tomu přidáme Sage a Rosemary Kdo bude muset zhnědnout po dobu nejméně 5 minut. V tomto okamžiku budeme muset udělat přidání králíka do směsi a vše smíchat s bílé víno.
Po 10 minutách přidáme rajčatové pyré které musí být ochuceny sůl a pepř. Poté budeme muset některé přidat Zeleninový vývar Což pomůže učinit zvířecí maso vždy měkké. Budeme muset dělat nic jiného než vařit všechno po dobu nejméně 50 minut, abychom mohli sloužit výživnému a extrémně chutnému králíkovi.