Jak vařit Mazzancolle: Zde je recept

Jak vařit Mazzancolle: Zde je recept

Mazzancolle jsou jedním z protagonistů naší kulinářské tradice, používané k přípravě jednoho z nejoblíbenějších prvních kurzů, těstovin s krevetami a cherry rajčaty, nejprve jednoduché, ale neodolatelné. V tomto případě jsou krevety restovány na pánvi s trochou česneku, mrholením oleje a poté přidávají do čerstvých cherry rajčat, nechte se na několik minut zahřát a nakonec se smíchejte s těstovinami vařenými al dente.

Jsou však perfektní, ale také přidány k rybím polévkám a také pro přípravu vynikajícího rizotu. V prvním případě vývar má tendenci chutnat výjimečným způsobem, ve druhém, místo toho, jejich maso, když se vaří ve správném bodě, se stává něžnou a masitá a skvěle se ožení s rýží. Nakonec, pro ty, kteří chtějí lehké jídlo, mohou být krevety také na několik minut jednoduše blanched a použití k vyplnění salátu.

Tipy pro perfektní vaření

Mazzancolle jsou určitě výjimečný korýš, ale potřebují péči a pečlivou přípravu, pokud chcete, aby byli vynikající, když si je užíváte. Například doba vaření musí být krátká, tak, že jejich maso tedy není těžké nebo zastavení. Pokud se vaří, je výhodné přidat je do vody, pouze pokud je policie v bodě varu, takže je uvnitř ne více než 2 minuty.

Čištění je další základní faktor; Před vařením je vhodné eliminovat jak krunýř, tak střevní vlákno, zejména pokud chcete připravit rizoto nebo jiné konkrétní pochoutky. V některých přípravcích však může být užitečné nechat krunýř neporušený, aby byl udržován všechny šťávy uvnitř a tak zvýšil chuť.

Techniky všestrannosti a vaření

Mazzancolle jsou velmi oceňovány za jejich jemnou chuť a za všestrannost v kuchyni. Jejich maso, něžné a chutné, se hodí k různým přípravkům, od nejjednodušších po nejkomplikovanější. Mohou si také užívat přirozeně, jednoduše kořeněné olejem a citronem a v těchto případech z nás můžete také zbit. Kromě toho pak může být Mazzancolle:

  • grilované vařené
  • vařené na pánvi
  • pečený
  • Bouzená a smažená
  • vařený
  • vařené vakuum

Stručně řečeno, existuje mnoho způsobů, jak připravit a vařit Mazzancolle, ale nejdůležitější věcí je ovládat jejich čerstvost v době nákupu. Pokud chceme perfektní a chutné jídlo, je ve skutečnosti důležité používat kvalitní krevety, které mají příjemný parfém, které si pamatují moře, které představuje jasnou barvu, bez spotů a živými očima.

Nejjednodušší způsob, jak je připravit, je grilovaná vaření, což zvyšuje jeho přirozenou chuť. Chcete -li to provést, stačí je otřete trochu extra panenským olivovým olejem (extra panenský olivovou) přidejte sůl a pepř a poté je předejte na horký gril ne více než 2 minuty na stranu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *