Kdo z nás nejen jedl jablečný dort právě v životě? Je to dezert, který babička vždy vařila a že v průběhu času se stala skutečnou tradicí tak, aby byl stále skutečným bitevním koněm, který se znovu objeví, když chcete.
Ale to, co jen málokdo ví, je, že to lze také vařit pomocí vzduchového fritézy, což je vývoj způsobu vaření a který vám umožní ušetřit spoustu času při přípravě mnoha receptů naší italštiny kuchyně. Zde je recept, který musíte být schopni to zvládnout
Apple Pie: Recept
Je třeba potřebovat: mouka, bramborový škrob, cukr, mléko, slunečnicový olej, jablko, vejce, prášek do pečiva, vanilin, sůl, citronová šťáva a moučkový cukr. Je zřejmé, že pro porce se věci také mění podle velikosti dortu a lidí, pro které musí být bezpochyby doručen.
Jsou to pasáže, které zabere velmi málo času a které vám umožňují opravdu udělat dobrý dojem také kvůli skutečnosti, že nakonec stačí vložit trochu cukru do polevy, aby všechno bylo skutečně jedinečné a zvláštní. Jídlo, které nepotřebuje žádnou prezentaci.
Postup
Začneme s máslem pánev, pizza je také v pořádku a pak si pomyslíte na směs, která musí být dovnitř nalita, aby rostla nejméně tří centimetrů, a proto něco, co je opravdu dokonalé, může vyjít v očích každého.
- Jablečný koláč
- recept
- postup
V misce musíte dát mléko, olej, vejce, citronovou šťávu a vše, co by mělo být kombinováno díky pomoci vidlice, a pokud se vám líbí, dává také trochu citronovou kůru, díky které je vše ještě chutnější a dokonalejší. Poté přidejte prosévanou mouku, bramborový škrob, cukr, sůl, vanilin a kvasinky.
Očekává se, že směs bude hladká a zároveň homogenní. V tomto okamžiku musíte loupat jablko v klínech, které jsou poté položeny na samotný dort. Pak musíte pouze předehřát vzduchové fritézy a dát pánev dovnitř a počkat třicet minut při 160 stupních a čekat, až bude vaření perfektní, vždy zohledňuje vlhkost dortu a pak si užít výsledek, který bude perfektní.