Jak připravit křivky: Zde jsou croissanty ve tvaru muffinu

Jak připravit křivky: Zde jsou croissanty ve tvaru muffinu

Pokud pokud milenec obou croissantů a muffinů se nemůže pokusit připravit Cruffinalespoň jednou za život. Jedná se o vynikající sladkosti, které se vyskytují s tvarem klasických anglických dezertů, muffinů a chuti croissantů. Může se to zdát trochu složité cotcnar, ale ve skutečnosti, pokud sledujete recept krok za krokem, protože uvidíte, že to nebude obtížné.

A pak to bude stát za to! Krupony jsou tak chutné a originální sladkosti, že všichni nakonec žádají o doplnění. Stejně jako croissanty se Cruffiny také hodí k různým variantám. Můžete jim podávat jednoduché nebo plněné džemem, pudinkem, lískovými ořechy nebo pistácie v závislosti na vašem osobním vkusu.

Připravte Cruffin: Zde je recept

Příprava tohoto receptu Cruffinem (10 porcí) bude vyžadovat přibližně pět hodin mezi realizací a zbytkem těsta, ale bude to stát za to. Budou to kartáče za krátkou dobu! Po získání všech ingrediencí se můžete začít věnovat svému Crucffinu. Za prvé, budete muset rozpustit kvasinky čerstvého pivovaru uvnitř tipda d vody a mléka. V misce nalijte dvě mouky a promíchejte opatrně.

Poté přidejte do mouky směs vody, mléka a listů sládku; Přidejte změkčené máslo, cukr, vejce, sůl a hněte do tyče asi deset minut. Poté zakryjte těsto plastovým obalem a nechte ho stoupat po dobu dvou nebo tří hodin, čas potřebný k tomu, aby se objem zdvojnásobil.

Příprava a složky Cruffinu

Jakmile se těsto zdvojnásobí, obnovte jej a rozdělte jej na pět nebo šest částí; Snižte je na tenké listy podávané těstoviny. Poté rozložte změkčené máslo na každý list a převrátí je na sebe, jak připravit klasické croissanty. Před pokračováním v receptu je zde Složky nezbytné k přípravě 10 Crucffin:

  • Farina 00: 200 g
  • Farina Manitoba: 200 g
  • Latte: 130 ml
  • Cukr: 60 g
  • Voda: 50 ml
  • Máslo: 50 g
  • Vejce: 1
  • Kvasinky Fresh Brewer: 8 g
  • Prodej: QB
  • Míchový cukr: chutnat

Po válcování různých částí těsta uspořádejte role do pánve s pergamenem a nechte je odpočívat půl hodiny v lednici. Potom je obnovte a podávejte je na dlouhou cestu rozdělte ostrým nožem. Roll je a zavřete je a vytvářejí Rosells a dávejte pozor, abyste část nechali s skořápkou venku.

Umístěte každé těsto na Cruffin do vhodné a máslové pánve a pečte a 180 ° C po dobu asi 40 minut Uvnitř předehřáté trouby. Levali z trouby, když vypadají velmi zlaté a skořápka bude zřejmá. Pak je nechte vychladnout a posypeme velkorysým stříkáním moučky. K tomuto okamžiku budou vaše Cruffiny připraveny k přivedení ke stolu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *