Jak vařit krevety: Zde je to, co potřebujete vědět

Jak vařit krevety: Zde je to, co potřebujete vědět

Krevety Jsem jedním z potravin rybího původu, které nejvíce oceňuje mladý i starý, kteří navzdory jejich jednoduchosti mohou přinést mnoho jídel, a Jediný dotek. Jsou velmi univerzální a mohou být protagonisté mnoha přípravků. Navzdory tomu mnoho lidí neví Základní kroky k zajištění toho, aby jeho chuť byla zvýšena na maximum.

Nejprve musíme okamžitě mluvit o Nejdůležitější a základní postup, tj. Čištění. Podle mnoha dostatečně Eliminujte skořápkuAle není tomu tak, ve skutečnosti je velmi důležité eliminovat páteřto znamená Černý filé, který můžete vidět v čerstvých krevetách. Chcete -li jej odstranit, můžete použít nůž s malou a ostrou čepelí nebo párátkem.

Jak čistit a metody vaření krevet

Ale zadávání více podrobností, k optimálně čištění krevet, kromě Eliminujte skořápku a „černý filé“ je důležité, aby je pečlivě opláchl pod studenou vodou a poté je osušil absorpčním papírem. Pokud chcete, můžete je také umýt skořápkou, aby ji mohli udržovat rustikálnější styl a intenzivnější chuť. Jakmile jste krevety vyčistili, můžete vyzkoušet ruku v různých Techniky vaření. Jednou z nejpopulárnějších metod vaření krevet je určitě gril. Chcete -li připravit vynikající grilované krevety, začněte připravovat a Marinovaná omáčka Na základě olivového oleje, nasekaného česneku, citronové šťávy, soli a pepře.

Vložte své krevety a počítá 30 minut, jakmile doba uplyne, zapněte gril a udržujte jej a středně vysoké teplo. Nyní můžete krevety vařit asi 2-3 minuty na stranu, Budou připraveni, až budou Klasická růžová pleť již nebude neprůhledná. Přestože být metodou široce používanou a známou, to je to, co vám umožňuje udržovat přirozená chuť krevetA také vám umožňuje ochutnat je také od Fretti, snad jako předkrm v letní sezóně.

Vaření na pánvi a základních bodech

Další metoda, kterou musíme absolutně doporučit, je Vaření na pánvi. Je to a Velmi jednoduchá technikaVe skutečnosti jen zahřejte pánev s Olivový olej mrholeníA středně vysoké teplo. Nyní přidejte krevety a vařte je asi 2-3 minuty na stranu, Dokud nebudou růžové, v tomto okamžiku můžete přidatNasekaný česnek, petržel a špetku chilli pepře. Ale podívejme se na nejdůležitější body, které vám umožní lépe si užít své krevety:

  • čištění
  • marináda
  • Doba vaření
  • koření
  • Metody vaření

Krevety na vaření jsou velmi jednoduché a rychléBýt velmi delikátní vyžaduje Hodně pozornosti Protože je to jednoduché zřícenina jejich chuť. Metoda vaření, kterou se rozhodnete použít, není důležitá, protože toto jídlo si můžete užívat mnoha způsoby, a to jak samostatně, tak jako doprovod k jakémukoli jinému jídlu.

Na závěr, chceme zdůraznit, že je to možné Rozhodněte se pro různé marinování a koření. Krevety jsou navíc vynikajícím zdrojem živiny základní e di proteintak je začlenit do diety může přinést mnoho výhod pro naše tělo. Musíte jen experimentovat a najít kombinaci, která se vám nejvíce líbí, abyste ochutnali své krevety.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *