Artisan Ravioli vždy představují italskou specialitu a téměř všichni je alespoň jednou ochutnali nebo ještě lépe připraveni doma a pak je sdílejí s rodinou a přáteli. Ale stejně jako u každé přípravy je nutné dodržovat a porozumět určitému postupu.
Například, pokud jde o náplň, existují určitá opatření, která je třeba zvážit, která nesmí být nikdy zanedbána a která umožňují získat skutečně vynikající výsledek a na vrcholu očekávání. Zkusme však pochopit, co je nezbytné mít na paměti za všech okolností.
Ravioli: Příprava
Aby se vyrobily čerstvé těstoviny, je třeba pouze voda, čerstvá vejce a mouka. Dnes se však zaměřujeme na plnění, které se liší podle osobních preferencí, ale které v každém případě musí respektovat přesná a základní pravidla. Zkusme však analyzovat podrobnosti.
Meat Ravioli: Náplň masa ravioli musí být přidána syrová, jako je tomu v případě tortellini nebo po vaření. Ideální řez masa je smažit na pánvi s celerem, mrkví a cibuli, a lze také přidat klobásy nebo šunka a Mortadella, což dává náplní měkkost.
Existují však varianty
Fish Ravioli: Náplň může být připravena mořskými nebo jezerními rybami, jakož i u korýšů; Je také nutné přidat složku, která je schopna sladit koření a zároveň amalgami a nejlepší.
- Ravioli
- příprava
- plnicí
Magro Ravioli: Že pak nejsou ničím jiným než ti s ricottou a špenátem, je to vegetariánský recept, který se obvykle připravuje během prázdnin a je rozšířen po celé Itálii, zejména v období, kdy se maso nekonzumuje. Pak existují i další verze, jako jsou dýňové.
Stručně řečeno, alternativy jsou skutečně četné a vše lze vzít v úvahu, vždy věnovat pozornost osobním vkusům a odtud také pro přípravu množství. V každém případě je jedna věc jistá: jsou to vždy první kurz, který vám umožní udělat vynikající dojem při každé příležitosti, neexistují o tom absolutně žádné pochybnosti.