Jak vařit borage: Zde je metoda

Jak vařit borage: Zde je metoda

Víš, co je Boost? Ano, protože to není zelenina, kterou si každý myslí o své prospěšné vlastnosti. Je to rostlina, kterou často vidíme na místních trzích, ale jen málo z nás opravdu ví, jak vařit, kromě skutečnosti, že je dokonce jedlý. Možná jste to slyšeli pojmenovanou nějakou babičkou, možná jste ji také viděli růst, ale ani jste neznali její jméno.

Pravda je, že borage je a Malý klenot přírodyspontánní bylina, která se spojuje Chuť, tradice a zdravotní přínosy. A také jeho příchuť hraje opravdu důležitou roli, protože jednou to zkusilo, rozhodně nezapomene: Je to sladké, ale má bylinnou pachuť podobnou okurce. Takto to můžete vařit.

Borragine: Vše, co potřebujete vědět

Vypadá to jako rostlina se zelenými a sametovými listy, což se může zdát trochu trnité na první pohled a které se místo toho staly měkkými a chutnými, jakmile se vaří. Jeho květiny, které jsou nádherné modré fialové, jsou ideální pro zdobení jídel a přidávání nádechem elegance. Kromě toho je v mnoha italských regionech protagonistou tradičních jídel.

Ale předtím, než vás vložíte do sporáku, je důležité vědět, že borage má zvláštnost, která je spojena přesně s lehkými vlasy listů, což by vás mohlo myslet, že není příjemné jíst. Ve skutečnosti se nebojte, protože některé triky stačí k tomu, aby byl perfektní pro jakýkoli recept, od nejjednodušších po nejsložitější.

Tady je, jak to vařit?

Borage můžete vařit, jak věříte, vždy odkazovat na předvídavost, aby se listy dobře zacházelo, abyste se vyhnuli účinku, že se všem nelíbí lechtáním, že je to opravdu vlasů, které jsou na povrchu. Zde je tedy několik způsobů, jak to vařit a jíst s chutí, zejména ve třech způsobech:

  • Borragine přeskočila na pánev: jako zdravá a rychlá příloha. Je zapotřebí jen 5 minut a mrholení extra panenského olivového oleje a hřebíček česneku. Přidejte pro trochu více chuti, borovicových ořechů a rozinka
  • Borragine Omelette: potěšení z rustikálního a chutného jídla. Aby to bylo chutnější, přidejte do těsta trochu ricotty nebo pecorino
  • Ravioli plněné borage a ricottou: Perfektní recept pro zvláštní příležitosti.

Před vařením se však věnuje přípravě borraginu, dobře to mytí pod tekoucí vodouProtože je spontánní rostlina, může obsahovat stopy Země nebo prachu. Eliminuje také největší stonky, zejména pokud jsou tvrdé a dřevité. Nakonec si je vždy pamatujte, že je blanch je několik minut, ve solené vodě, abyste změkčili listy a způsobili, že vlasy zmizí. Jakmile je vyčerpán, projděte ji pod studenou vodou, aby se borage mohl obnovit svou zelenou barvu a začněte ji připravovat na to, co potřebujete.

Borragine je jednou z těch rostlin, které se po objevení stávají pevnou složkou vašich receptů. Má chuť, kterou má téměř každý rád, protože je to delikátní, a pak je bohatá na prospěšné vlastnosti. Pokud jste to nezkusili, doufáme, že vás to přiměje, abyste to chtěli vyzkoušet, také proto, že to najdete prakticky všude, dokonce i procházka venkovskými ulicemi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *