Apple Pancakes bez smažení: Světelná metoda, která dobývá všechny

Apple Pancakes bez smažení: Světelná metoda, která dobývá všechny

The Apple Pancakes Jsem skvělá klasika, která uspokojuje všechny. Ideální pro podávání horkých k snídani, ale také jako svačinu pro ty nejmenší po odpoledních hrách, mají jediné proti skutečnosti, že nejsou příliš lehké. Pokud hledáte řešení pro obcházení tohoto problému, jste na správné stránce. Ve skutečnosti budeme věnovat další řádky radě pro Připravte Apple Pancakes bez smažení. Ano, rozumíte velmi dobře: můžete to udělat!

Nezoufejte, pokud nejste nejlepší, pokud jde o přípravu dezertů: Je to recept v dosahu každého, že s malým úsilím vám umožní dát těm, kteří milují tu radost, která zná domov, starat se o detail , toužit podat zvláštní okamžiky. Na co čekáte, až nás sledujete v dalších řádcích, abyste objevili ingredience a postupy?

Apple Pancakes in těsta: Jaká je potřeba je připravit bez jejich smažení?

Představme si, že chceme Připravte asi dvacet palačinek (stačí na svačinu se 4 – 5 lidmi). Potřebné ingredience jsou několik středně velkých jablek – mějte na paměti, že je nutné udělat asi dvacet plátek – vejce, asi 60 gramů mouky, půl litru odstředěného mléka (alternativně si můžete zvolit zeleninové mléko, Nicméně péče o nákup neslazeného).

Pro přípravu palačinek bez smažení Je také nutná čajová lžička bicarcata a pár hnědého cukru. Také získejte sáček skořice a balíček moučkového cukru (Z posledních dvou ingrediencí bude přinejmenším použito malé množství). V tomto okamžiku přichází čas vyzkoušet si ruku v praktické části: Pokračujte ve čtení a objevte všechny podrobnosti!

Provedení

Vezměte misku, Dveře uvnitř vajec a přidejte, dobře prosévá ingredience, hnědý cukr, mouka, jedlá soda, skořice – Louapoon je dost – a mléko. S pomocí rozšlechů nezáleží na tom, zda ručně nebo elektrické, Začněte je zabouchnout dohromady. Pokračujte, dokud si neuvědomíte, že jste získali těsto s konzistencí podobnou konzistenci pěny. Zde, v tomto okamžiku, co musíte udělat:

  • Nalijte vše do spodní misky
  • Nechte stranou
  • Začíná věnovat pozornost jablkám

S pomocí vyhrazeného nástroje – pokud jej nemáte, najdete jej online za roztržené ceny, kolem 3 EUR – eliminuje jádro z jablek. Odstraňte kůru a nakrájejte je na plátky. Jak je uvedeno výše, pro množství připraveného těsta byste měli dostat asi dvacet. Vezměte si neplánovací pánev, pokud bez škrábanců mnohem lépe, a položte ji na horký sporák.

Projít každou jednotlivou prací jablek v těsta Dříve odešel stranou, staral se o to, abyste dobře vypustili, a položili ji na horkou nestaickou pánev. Snižte plamen, počkejte minutu a po tomto časovém období se připravte na otočení jediného palačinky, aby jej vařil na druhé straně. Vaření plátek pokračuje až do zlatohnědé. Přeneste palačinky na talíř pokrytý absorpční papír z domova a Předtím, než je představíte ke stolu, posypte je cukrem v prášku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *