Křupavé, lehce křehké pusinky plné krému nebo čokoládového krému a posypané ovocem jsou oblíbeným dortem mnoha lidí. Bohužel, někdy se dezert může rozpadnout a ztratit své kouzlo. Jak se tedy vyhnout kulinářské stezce? Podívejte se na to hned a připravte Pavlonky, který potěší chuťové pohárky a oči.

Foto: Shutterstpck/Viktoria Hodos
Snohové dezerty jako. Pavlovka nebo pusinky mohou klesat kdykoli během přípravy, tj. Během bičování, ale také v troubě. Je proto nutné věnovat pozornost kulinářským chybám při přípravě tohoto dortu. Díky našim tipům konečně péct perfektní dezert
Proč sněhová síť během přípravy spadne?
Sněhový chléb „padá“ nejčastěji kvůli nepřesnému oddělení bílých od žloutků. V tomto případě nebudete moci směs správně rozšlehat, i když to děláte po dlouhou dobu. Dlouhé bičování není pro tento dort dobré. Proto je nejlepší postupně zvyšovat rychlost mixéru a cukru, jak se přidat, jakmile běloši umírají. Nakonec je dobré přidat trochu citronové šťávy nebo octa, Nebo malý bramborový škrob k posílení.
Důležité je také výběr správného sladidla. Běžný cukr nedosáhne správné konzistence. Na druhé straně s práškovým cukrem si nemůžete být jisti, zda je dobře smíchán s bílými. Proto použijte kvalitní cukr. Nezapomeňte, že kapka vody v míchací nádobě také způsobí, že polibky padají. Doporučujeme také používat zařízení z nerezové oceli. Je to mnohem lepší než plast.
Už máte v troubě moje ústa? Pečený produkt musí být vysušen
Mustery nejsou pečené, ale sušené. Proto nemůžeme upravit troubu na stejnou teplotu jako standardní dort. Musíme také být trpěliví – proces sušení nespíráme. Pusinky by měly být sušeny při 100 ° C po dobu 3 hodin. Po této době je nechte úplně vychladnout v troubě. Díky této metodě tento dort nemá způsob, jak se rozpadnout.
Složení:
- 4 bílé;
- 200 g jemného cukru;
- 2 lžičky bramborového škrobu.

Foto: Shutterstock/Nelea33
Jak to udělat?
Začněte tím, že troubu předehrejte na 120 stupňů. Rozšlehejte bílé při zahřívání, počínaje nižší rychlostí. Postupně zvyšuje jejich intenzitu na střední rychlost. Když se vytvoří silná pěna, ještě více zvyšuje sílu mixéru a přidejte v částech jemný práškový cukr. Musí se dobře rozpustit. Nakonec přidejte bramborový škrob.
Vytvořte sněhový chléb ve tvaru pekáče ve formě, kterou dáváte přednost. Umístěte ji do trouby a okamžitě snižte teplotu na 100 stupňů. Pečený produkt vysušte 3 hodiny. Nechte pusinky v zařízení se dveřmi otevřenými, dokud se nevychladnou. Naplňte je 3 hodiny před podáváním hustým, dobře zpenělým a ochlazeným šlehačkovým krémem.
.