Neuvěřitelně načechrané palačinky s jahodami. Je těžké odolat a nejíst je všem

Neuvěřitelně načechrané palačinky s jahodami. Je těžké odolat a nejíst je všem

Pro mnohé neexistuje lepší snídaně nebo dezert než sladké, načechrané palačinky. Klasicky se připravujte s jablky. Ale mohou být také provedeny úplně jiným způsobem. Máme recept, který překvapí nekonvenční řešení a lahodnou chuť. Vysvětlíme vám, jakou složku použít, aby palačinky byly načechrané a nebyly upuštěny.

Neuvěřitelně načechrané palačinky s jahodami. Je těžké odolat a nejíst je všem
Pro mnohé neexistuje lepší snídaně nebo dezert než sladké, načechrané palačinky.
Foto: Shutterstock/Oksana Shevchenko

Jak udělat dobré těsto pro palačinky?

Dobré palačinky je načechrané a lehké. Je důležité, aby po smažení neklesl. Pokud klesne, palačinky budou mnohem komprimované a zkušenost s jejich konzumací již nebude tak zvláštní. Existují dvě školy, které připravují cestu k palačinám – Jeden je založen na inhalaci sody a pečiva, druhý na kvasinkách.

Připravujte nejlepší těsto na palačinky s přidáním kvasinek. Pancakes připravené tímto způsobem si udrží jejich chmýří mnohem déle než paluby používané k používání hydrogenuhličitanu a prášku do pečiva. Celý proces však trvá trochu déle, ale výsledek stojí za to. Ve verzi kvasinek je proto nutné počkat, až začnou fungovat kvasinky v kvásku.

Načechrané palačinky s jahodami

Léto je v plném proudu, takže místo jablek přidávám jahody k lahodným palačinám. Je ten pravý čas připravit tuto verzi. Jsou načechrané, lehké a velmi měkké.

Složení:

  • 350 g mouky
  • 1 vejce
  • 1 Yolk
  • 30 G Drozdia
  • 4 lžíce cukru
  • 250 ml mléka
  • 70 g semi -dřevěného tvarohového sýra
  • 30 g Masla
  • 1 čajová lžička vanilkového cukru

Metoda přípravy:

  1. Začněte připravovat kvásek. Zahřejte mléko a rozdrťte kvasinky a nalijte ho 1 polévkovou lžící cukru. Nalijte směs vlažným, ne horkým mlékem a míchejte, dokud se ingredience nerozpustí. Přidejte mouku a znovu promíchejte. Umístěte kvásek na 10 minut.
  2. Mezitím si umyjte jahody a nakrájejte je na menší kousky. Po této době by se pěna měla objevit na kvásku – to znamená, že se můžete přesunout k dalšímu kroku.
  3. Přidejte do něj jedno celé vejce a jeden žloutek a vše smíchejte dohromady. Přidejte poloskimmed tvaroh, rozdrťte jej vidličkou a promíchejte. Za stálého míchání postupně přidejte mouku.
  4. Na konci přidejte roztavené máslo, zbývající cukr a vanilkový cukr do směsi. Míchejte, dokud se nepřipojí komponenty.
  5. Přidejte nakrájené jahody a znovu promíchejte. Nechte těsto na palačinky po dobu 30 minut.
  6. Po této době pak pánev zahřejte malým množstvím oleje nebo vyčištěného másla. Když je tuk teplý, naneste těsto s lžičkou namočenou v teplé vodě. Smažte bez zakrytí, dokud nejsou zlaté z obou stran.

Podávejte palačinky teplé a posypané práškovým cukrem. Pokud ovocná chuť nestačí, můžete je jíst s jinou částí čerstvých, voňavých jahod nebo přidáním jiného sezónního ovoce podle vašich představ.

.

Nejchutnější jablečné palačinky. S tímto nápojem jsou úžasně nadýchané

Recept na ledovou kávu jako nejlepší kavárnu. Jedna složka bude perfektní.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *