Marináda na vepřové panence podle mého dědečka. Je dokonale šťavnaté, měkké a roztaví se na jazyku.

Marináda na vepřové panence podle mého dědečka. Je dokonale šťavnaté, měkké a roztaví se na jazyku.

Pokud hledáte inspiraci pro chutný oběd nebo večeři, pak je marináda na vepřové panence od mého dědečka nutností. Je to osvědčený recept. Vepřová panenka je dokonale šťavnaté, měkké a roztaví se na jazyku.

Marináda na vepřové panence podle mého dědečka. Je dokonale šťavnaté, měkké a roztaví se na jazyku.
Tento recept stojí za to mít po ruce. Může to být užitečné pro každodenní a slavnostní příležitosti.
Foto: Shutterstock/Ksenija Toyechkina

Tento recept stojí za to mít po ruce. Může to být vhodné pro každodenní a slavnostní příležitosti. Tajemství chuti spočívá v dokonale vybraném složení ingrediencí pro marinádu. Díky tomu má vepřové maso nejen vynikající vůni, ale také strukturu. V tradiční verzi také chutná skvěle – s bramborami a oblíbeným zdravým salátem.

Marináda na vepřové panence. Jaké ingredience budete potřebovat?

Vepřová panenka je v naší kuchyni velmi běžná. Pokud nevíte, jak připravit perfektní marinádu pro vepřovou panenku, náš recept přichází na pomoc.

K přípravě vynikajícího jídla na večeři budete potřebovat následující ingredience:

  • kousek vepřové panenky bez kosti vážící přibližně 1,5 kg
  • 4 pl rostlinný olej (může být řepce)
  • 3-4 stroužky česneku tlačené přes tisk
  • 4 pl hořčice
  • Koření – 1,5 lžičky soli, 1 lžička sušeného marjoramu, čerstvě mleté ​​pepř podle chuti

Marináda pro pečenou vepřovou panenku. Jak marinovat maso? Postupujte podle těchto pokynů

Ideální vepřová panenka je taková, která je měkká a šťavnatá. Abychom měli perfektní strukturu, je nezbytná marináda pro pečenou vepřovou panenku. Jak to připravit? Pod pokyny krok za krokem jsou:

  1. Maso osušte papírovým ručníkem a čistěte. Potom je posypte solí a pepřem.
  2. Smíchejte ingredience v misce pro marinádu.
  3. Poté maso důkladně namalojte marinádou ze všech stran a na noc vložte do chladničky.
  • Nejlepší je opustit maso v marinádě přes noc. Pečená vepřová panenka bude mít vynikající chuť a strukturu i po několika hodinách marinování.
  • Vepřová panenka by měla být odstraněna z chladničky hodinu před dalším tepelným zpracováním.

Jak pečeme maso?

  • Předehřejte troubu na 180 ° C (termo) nebo 200 ° C (horní a dolní část).
  • Poté pečte 50-55 minut (nepokryjte maso).
  • Vyjměte vepřovou panenku z trouby a nechte ji stát 10 minut. Výsledkem je, že šťáva je uvnitř rovnoměrně rozložena a maso bude také naprosto šťavnaté.
  • Nakrájejte maso na plátky a podávejte s vašimi oblíbenými přílohami, např. Brambory.

.

Související články:

Je to nejslavnější salát na světě. Je překvapivé za jakých okolností vzniklo

Tyto muffiny jsme vždy vyrobili na snídani, když jsme se vrátili z lesa ze sbírky lesního ovoce. Ověřené recepty

Sledujte nás ve zprávách Google.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *