Nejchutnější jablečné palačinky. S tímto nápojem jsou úžasně nadýchané

Nejchutnější jablečné palačinky. S tímto nápojem jsou úžasně nadýchané

Dnes se zaměříme na jedno z těch jídel, která již jsou vůní silných dětských vzpomínek. Koneckonců, jako děti jsme všichni milovali palačinky s jablky, že? Recept na palačinky s jablky je velmi jednoduchý, ale my jsme to ještě více zjednodušili a vylepšili. Budou nadýchané jako polštář.

Nejchutnější jablečné palačinky. S tímto nápojem jsou úžasně nadýchané
Recept na palačinky s jablky je velmi jednoduchý, ale my jsme to ještě více zjednodušili a vylepšili. Budou nadýchané jako polštář.
Foto: Shutterstock/Arkadiusz Fajer

Každá babička pravděpodobně vyrobila palačinky s jablky a my jsme je jedli, než se mohly vychladnout. Naše babičky často preferovaly klasický recept – Pincakes na kvasinkách, které krásně rostly na pánvi. Tento recept je však neoddělitelně spojen s čekáním na kvasinkové těsto „stoupá“. Můžeme však vyrobit palačinky s jablky bez čekání. Díky jedné složce budou měkké, načechrané a opravdu chutné. Kefir je zárukou úspěchu. Je to tato složka, která způsobuje, že palačinky jsou dokončeny mnohem rychleji a chutnější než babička.

Načechrané a jemné palačinky s jablky. S tímto nápojem jsou úžasní.

Složení:

  • 200 ml kefir
  • 2 vejce
  • Šálek pšeničné mouky
  • 1 polévková lžíce vanilkového cukru
  • 1 polévková lžíce práškového cukru
  • 2 střední velikosti jablek nastrouhaná na řezatelství
  • Plná čajová lžička sody
  • Tuk pro smažení

Rychlé palačinky s jablky – postup:

  1. Připravte misku a vložte do ní mouku. Poté přidejte sodu a důkladně promíchejte. Pokud vás zajímá, jakou mouku si vybrat, vsaďte se na Smooth – palačinky budou jemnější.
  2. Porazte vejce mixérem v jiné misce, přidejte oba cukry a přidejte kefir, když se vytvoří hmota. Pro chuť můžete přidat trochu skořice – koření, které jako žádné jiné milují jablka.
  3. Mouka postupně síť do misky se světlými vejci a kefírem a přidejte strouhaná jablka. Když je těsto připraveno, nechte to chvíli stát, aby přinesl lepek do ingrediencí.
  4. Správně zahřejte pánev a otřete malým množstvím oleje nebo másla.
  5. Poté, s naběrací nebo hlubokou lžící, vezměte část těsta na palačinky. Smažte na mírném ohni z obou stran, dokud nevyrostou pěkně a nejsou zlaté a chutné.

.

Smíchejte jednoduchý krém a nalijte jahody. Dezert hodný královského soudu

Recept na ledovou kávu jako nejlepší kavárnu. Jedna složka bude perfektní.

Sledujte nás ve zprávách Google.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *