Tento dezert chutná každého. Je stejně lehké jako peří a není příliš sladké.

Tento dezert chutná každého. Je stejně lehké jako peří a není příliš sladké.

Raspberry Cake je skvělá volba pro lidi, kteří nemají rádi těžké, velmi sladké koláče. Je to ideální kombinace lehkosti a svěžesti, kterou dodává kyselé ovoce. Je vhodný pro každou příležitost – od rodinných setkání po letní oslavy narozenin. Vypadá to efektivně a není obtížné je připravit.

Tento dezert chutná každého. Je stejně lehké jako peří a není příliš sladké.
Raspberry Cake je vynikající volbou, pokud hledáte lehký, elegantní a ovocný dezert.
Foto: Shutterstock/Olgabombologna

Raspberry Cake – světlo jako dolů

Raspberry Cake je vynikající volbou, pokud hledáte lehký, elegantní a ovocný dezert. Jeho příprava nevyžaduje žádné mimořádné dovednosti. Je ideální pro léto – osvěžující, jemná a hasická žízeň. Maliny mu dávají charakteristickou kyselost, která výrazně vyrovnává sladkost krému.

Dort vypadá efektivně a není příliš sladký nebo těžký. Je ideální pro oslavy, narozeniny, rodinná setkání nebo jednoduše jako pochoutka ovoce uprostřed týdne. Díky světelné struktuře to doslova roztaví jazyk.

Raspberry Cake – recept

Složení:

  • 6 vajec
  • 150 g jemného cukru
  • 120 g obyčejné mouky
  • 3 polévkové lžíce bramborové mouky
  • 2 polévkové lžíce slunečnicového oleje
  • špetka soli
  • 500 ml (+4 polévkových lžic) 30 % krém
  • 250 g mascarpone
  • práškový cukr (podle chuti)
  • malina
  • 200 ml vody
  • 500 g čerstvé maliny
  • 300 g bílé čokolády
  • 200 g Masla
  • 50 g mandlové psoriázy

Postup::

  1. Oddělte bílé od žloutků. Rozšlehejte bílé do pevného sněhu (mixér s vysokou rychlostí) s přidáním špetce soli.
  2. Přidejte cukr na sníh po částech bez přerušení bičování. Když se cukr rozpustí, postupně přidejte jeden žloutek.
  3. Nakonec nalijte olej pomalu do směsi vajec. Vypněte mixér.
  4. Proveďte obě mouku do směsi. Jemně promíchejte špachtlí – pouze dokud nejsou přísady připojeny.
  5. Položte dno plísní dortu s průměrem 24-26 cm s pekařským papírem. Umístěte těsto do formy dortu a vložte do trouby zahřáté na 170 ° C. Pečte asi 40 minut – do SO -called. suchá párátko.
  6. Pečené těsto nařízněte nožem z okrajů formy a nechte vychladnout.
  7. Nakrájejte studené těsto na 3 desky.
  8. Rozpusťte malinovou želé ve 200 ml horké vody. Nechte vychladnout (želé nesmí být horká, ale musí zůstat kapalina).
  9. Smíchejte dobře chlazený krém. Osladit podle chuti. Kombinujte s mascarpone a poté smíchejte s chlazenou želé.
  10. Dejte nejkrásnější maliny na dekoraci. Zbytek jemně ořízněte vidličkou.
  11. Na první vrstvu dortu rozložte polovinu drcených malin. Naneste polovinu krému.
  12. Zakryjte druhou vrstvou a opakujte všechny kroky. Umístěte třetí vrstvu na vrchol. Umístěte dort do chladničky na několik hodin.
  13. Roztavte bílou čokoládu ve 4 polévkových lžících krému. Smíchejte chlazenou čokoládu s šlehačkovým máslem a promíchejte do smetany.
  14. Potom si s ním otřete dort, posypte mandlovými čipy a ozdobte maliny. K dekoraci můžete také použít šlehačku.

.

Chcete hosty překvapit? Nabídněte jim domácí zmrzliny!

Recept na ledovou kávu jako nejlepší kavárnu. Jedna složka bude perfektní.

Sledujte nás ve zprávách Google.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *