Raspberry Cake je skvělá volba pro lidi, kteří nemají rádi těžké, velmi sladké koláče. Je to ideální kombinace lehkosti a svěžesti, kterou dodává kyselé ovoce. Je vhodný pro každou příležitost – od rodinných setkání po letní oslavy narozenin. Vypadá to efektivně a není obtížné je připravit.

Foto: Shutterstock/Olgabombologna
Raspberry Cake – světlo jako dolů
Raspberry Cake je vynikající volbou, pokud hledáte lehký, elegantní a ovocný dezert. Jeho příprava nevyžaduje žádné mimořádné dovednosti. Je ideální pro léto – osvěžující, jemná a hasická žízeň. Maliny mu dávají charakteristickou kyselost, která výrazně vyrovnává sladkost krému.
Dort vypadá efektivně a není příliš sladký nebo těžký. Je ideální pro oslavy, narozeniny, rodinná setkání nebo jednoduše jako pochoutka ovoce uprostřed týdne. Díky světelné struktuře to doslova roztaví jazyk.
Raspberry Cake – recept
Složení:
- 6 vajec
- 150 g jemného cukru
- 120 g obyčejné mouky
- 3 polévkové lžíce bramborové mouky
- 2 polévkové lžíce slunečnicového oleje
- špetka soli
- 500 ml (+4 polévkových lžic) 30 % krém
- 250 g mascarpone
- práškový cukr (podle chuti)
- malina
- 200 ml vody
- 500 g čerstvé maliny
- 300 g bílé čokolády
- 200 g Masla
- 50 g mandlové psoriázy
Postup::
- Oddělte bílé od žloutků. Rozšlehejte bílé do pevného sněhu (mixér s vysokou rychlostí) s přidáním špetce soli.
- Přidejte cukr na sníh po částech bez přerušení bičování. Když se cukr rozpustí, postupně přidejte jeden žloutek.
- Nakonec nalijte olej pomalu do směsi vajec. Vypněte mixér.
- Proveďte obě mouku do směsi. Jemně promíchejte špachtlí – pouze dokud nejsou přísady připojeny.
- Položte dno plísní dortu s průměrem 24-26 cm s pekařským papírem. Umístěte těsto do formy dortu a vložte do trouby zahřáté na 170 ° C. Pečte asi 40 minut – do SO -called. suchá párátko.
- Pečené těsto nařízněte nožem z okrajů formy a nechte vychladnout.
- Nakrájejte studené těsto na 3 desky.
- Rozpusťte malinovou želé ve 200 ml horké vody. Nechte vychladnout (želé nesmí být horká, ale musí zůstat kapalina).
- Smíchejte dobře chlazený krém. Osladit podle chuti. Kombinujte s mascarpone a poté smíchejte s chlazenou želé.
- Dejte nejkrásnější maliny na dekoraci. Zbytek jemně ořízněte vidličkou.
- Na první vrstvu dortu rozložte polovinu drcených malin. Naneste polovinu krému.
- Zakryjte druhou vrstvou a opakujte všechny kroky. Umístěte třetí vrstvu na vrchol. Umístěte dort do chladničky na několik hodin.
- Roztavte bílou čokoládu ve 4 polévkových lžících krému. Smíchejte chlazenou čokoládu s šlehačkovým máslem a promíchejte do smetany.
- Potom si s ním otřete dort, posypte mandlovými čipy a ozdobte maliny. K dekoraci můžete také použít šlehačku.
.
Chcete hosty překvapit? Nabídněte jim domácí zmrzliny!
Recept na ledovou kávu jako nejlepší kavárnu. Jedna složka bude perfektní.
Sledujte nás ve zprávách Google.