Z vepřového karé připravuji něco lepšího než řezy. Maso vyjde Prima, díky důležitému principu

Z vepřového karé připravuji něco lepšího než řezy. Maso vyjde Prima, díky důležitému principu

Z vepřového karé jsou nejčastěji připraveny nejslavnější slovenské řízky nebo pečené maso. V omáčce však jen málo dusí, protože je to vrtošivé maso a někdy je suché a tvrdé. S tímto receptem se nic neděje. Moje karé je vždy měkká a když je v této omáčce dušená, nemůžete ji jíst.

Z vepřového karé připravuji něco lepšího než řezy. Maso vyjde Prima, díky důležitému principu
Málokdo to dusí v omáčce, protože je to vrtošivé maso a někdy je suché a tvrdé. S tímto receptem se nic neděje.
Foto: Shutterstock/Chubykin Arkady

Vepřové karé v houbové omáčce je nápad na večeři pro každou příležitost. Je vhodný jako každodenní jídlo jako honosné jídlo na větších oslavách. Moje vepřové maso miluje celou rodinu, protože k tomu mám zvláštní přístup. První kořeněná, pak měkká. Samozřejmě, takto je smažený – nejprve na silném ohni, pak jemně vyvinout chuť a vůni a koupat se v omáčce.

Vepřové karé v omáčce. Díky metodě „kořeněné – jemné“ se roztaví v ústech.

Složení:

  • asi 1 kg vepřového karé bez kosti
  • 2 malá cibule
  • asi 1,5 kg cibule
  • asi 1,5 litru vepřového vývaru
  • cca. 700 g hub
  • 2-3 hřebíček česneku
  • sůl a pepř
  • Nová koření
  • záliv
  • Malý muškátový oříšek
  • mouka
  • máslo
  • Krém dohnat omáčku

Pork Karé v omáčce – Jak to udělat:

Z vepřového karé připravuji něco lepšího než řezy. Maso vyjde Prima, díky důležitému principu
Vepřové karé v houbové omáčce je vhodné jako každodenní jídlo jako honosné jídlo na větších oslavách.
Foto: Shutterstock/Chubykin Arkady
  1. Vepřové karé Nakrájejte na plátky asi 1,5 cm silné. Mírně klepněte na to a otřete svým oblíbeným kořením. Použil jsem sůl, bylinkový pepř a špetku sladkého pepře. Odložit stranou.
  2. Vyčistěte houby a nakrájejte je na plátky. Cibule zhruba nakrájejte na kostky nebo peří. Stiskněte česnek přes tisk.
  3. Každý kus masa důkladně natřete moukou. Pak ohřejte pánev naplněnou na polovinu máslem a olejem.
  4. Smažte maso na vysokém plameni po dobu 30 sekund od každé strany. Přeneste na talíř.
  5. Zahřejte další část másla na pánvi, kde smažíte maso – nemusí to mít moc.
  6. Potom na ni smažte cibuli a česnek a přidejte houby. Když se voda vypařuje z hub, jemně je ochutnejte a přidejte koření, nový pepř, bobkové listy a muškátový oříšek.
  7. Přidejte vývar a maso. Smíchejte a snižte teplotu.
  8. Prach 15 minut při nízkém ohni. Pak rozšlehejte krém.
  9. Vařte dalších 5 minut a podávejte s vaší oblíbenou přílohou.

.

Namočte vepřové maso do této kapaliny. Řezy budou po smažení chutné a jemné

Přidejte 2 lžičky do dušeného masa a maso je měkké jako nikdy předtím. Jednoduše se roztaví v ústech

Sledujte nás ve zprávách Google.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *