Z vepřového karé jsou nejčastěji připraveny nejslavnější slovenské řízky nebo pečené maso. V omáčce však jen málo dusí, protože je to vrtošivé maso a někdy je suché a tvrdé. S tímto receptem se nic neděje. Moje karé je vždy měkká a když je v této omáčce dušená, nemůžete ji jíst.

Foto: Shutterstock/Chubykin Arkady
Vepřové karé v houbové omáčce je nápad na večeři pro každou příležitost. Je vhodný jako každodenní jídlo jako honosné jídlo na větších oslavách. Moje vepřové maso miluje celou rodinu, protože k tomu mám zvláštní přístup. První kořeněná, pak měkká. Samozřejmě, takto je smažený – nejprve na silném ohni, pak jemně vyvinout chuť a vůni a koupat se v omáčce.
Vepřové karé v omáčce. Díky metodě „kořeněné – jemné“ se roztaví v ústech.
Složení:
- asi 1 kg vepřového karé bez kosti
- 2 malá cibule
- asi 1,5 kg cibule
- asi 1,5 litru vepřového vývaru
- cca. 700 g hub
- 2-3 hřebíček česneku
- sůl a pepř
- Nová koření
- záliv
- Malý muškátový oříšek
- mouka
- máslo
- Krém dohnat omáčku
Pork Karé v omáčce – Jak to udělat:

Foto: Shutterstock/Chubykin Arkady
- Vepřové karé Nakrájejte na plátky asi 1,5 cm silné. Mírně klepněte na to a otřete svým oblíbeným kořením. Použil jsem sůl, bylinkový pepř a špetku sladkého pepře. Odložit stranou.
- Vyčistěte houby a nakrájejte je na plátky. Cibule zhruba nakrájejte na kostky nebo peří. Stiskněte česnek přes tisk.
- Každý kus masa důkladně natřete moukou. Pak ohřejte pánev naplněnou na polovinu máslem a olejem.
- Smažte maso na vysokém plameni po dobu 30 sekund od každé strany. Přeneste na talíř.
- Zahřejte další část másla na pánvi, kde smažíte maso – nemusí to mít moc.
- Potom na ni smažte cibuli a česnek a přidejte houby. Když se voda vypařuje z hub, jemně je ochutnejte a přidejte koření, nový pepř, bobkové listy a muškátový oříšek.
- Přidejte vývar a maso. Smíchejte a snižte teplotu.
- Prach 15 minut při nízkém ohni. Pak rozšlehejte krém.
- Vařte dalších 5 minut a podávejte s vaší oblíbenou přílohou.
.
Namočte vepřové maso do této kapaliny. Řezy budou po smažení chutné a jemné
Přidejte 2 lžičky do dušeného masa a maso je měkké jako nikdy předtím. Jednoduše se roztaví v ústech
Sledujte nás ve zprávách Google.