Hledáte recept na chutné domácí sušenky, které se připravujete v krátké době a úsilí? Pak pro vás máme starý recept, který po celá desetiletí nezklamal. Biscuits jsou božské křupavé a chutnají tak dobře, že po prvním kousnutí probudíte své vnitřní dítě.

Foto: Shutterstock.com/jseventyFour
Tento recept na sušenky je skvělý způsob, jak zlepšit vaši náladu během několika okamžiků a sloužit vašim blízkým plným domácích sladkostí. Tyto sušenky přijde všem a přinese krásné vzpomínky všem. Pokud chcete čas od času sladit život, neexistuje lepší způsob, jak to udělat, s těmito chutnými a jednoduchými sušenkami. Nejlepší ze všech je již předehřet troubu.
Recept na sušenky jako dětství. Nemůže to být snazší
Složení:
- 300 g chlazeného másla
- 200 g celozrnné mouky
- 100 g Cukru
- Volitelné – žloutky a lžíce zakysané smetany
Biscuits – Metoda výroby:

Foto: Shutterstock/New Africa
- Sítová mouka na čistou pracovní plochu a přidejte máslo. Chcete -li to usnadnit, můžete jej předtím nakrájet nožem. Poté přidejte cukr a použijte dlouhý nůž k tomu, aby se vše do úder nasadilo.
- Začneme těsto intenzivně míchat a když jsou ingredience důkladně spojeny, utváříme míč z těsta a zabalíme ho do plastové fólie. Vložte do chladničky vychladnout. Jen půl hodiny nebo deset minut v mrazáku.
- Umístěte chlazené těsto na talíř a převrátíte se do relativně tenké desky. Pak začneme tvarovat sušenky. Můžeme použít řezačku pro sušenky, jako jsou perníky. Můžeme je také vyříznout pomocí sklenice nebo je tvarovat do rukou.
- Připravte pekařský podnos a položte na něj sušenky.
- Umístěte je do trouby zahřívané na 170 stupňů a pečte asi 15 minut. Nechte úplně vychladnout a užívejte si je.
Ozdobte sušenky jakoukoli polevou. Do těsta můžete také přidat kousky čokolády, rozdrcené bonbóny nebo kandované ovoce. Pokud do těsta přidáte polévkovou lžíci hořkého kakaa, připravte si lahodné čokoládové sušenky. Ať už si vyberete jakoukoli možnost, jsem si jistý, že každý bude touží po stále více a více.
.
Hosté se zastaví za čtvrt hodiny? To je vše, co potřebujete k přípravě tohoto lahodného nevoleného dortu.
Používejte v dortu místo másla. Uprostřed bude načechraný, pružný a méně kalorický
Sledujte nás ve zprávách Google.