Jak připravit domácí paži? Tento recept mi ​​dal přítelkyni z Japonska. Rodina se mě již neptá na vývar

Jak připravit domácí paži? Tento recept mi ​​dal přítelkyni z Japonska. Rodina se mě již neptá na vývar

Japonská polévka má fanoušky po celém světě. Je považován za jedno z nejpopulárnějších a nejlevnějších jídel. Praskne s vývarem a chutnými přílohami. Jak připravit rameno? Recept je triviální a může s ním zpracovat nováček.

Jak připravit domácí paži? Tento recept mi ​​dal přítelkyni z Japonska. Rodina se mě již neptá na vývar
Jak připravit rameno? Recept je triviální a může s ním zpracovat nováček.
Foto: Shutterstock/Jack7_7

Ramen Dostal jsem se do Japonska v 19. století z Číny. Dnes je tato země kvetoucí třešně domovem řady restaurací, které nabízejí nespočet regionálních variací této polévky. Tradičně se skládá z nudlí, vývaru a dalších příloh, jako jsou jedlé mořské řasy a bambusové výhonky. Vývar je připraven z drůbeže, vepřového masa, hovězího masa nebo ryb. Pokud chcete takové jídlo, nemusíte vůbec chodit do restaurace. Udělejte to sami doma.

Jak připravit rameno? Tento recept mi ​​dal přítelkyni z Japonska. Ví to.

Recept na domácí rameno se mnou sdílel přítelkyně, která přišla na Slovensko z Japonska. Na univerzitě jsme se setkali už dávno a já jsem měl v životě nejlepší polévku.

Jak vypadá seznam ingrediencí připravit takový zázrak?

  • 2 litry vody
  • 250 g suchých nudlí udon
  • 1 kg hovězího masa
  • 5 vajec se vařilo tvrdě
  • 2 jarní žárovky s pažitkou
  • 2 mrkev
  • 1 petržel
  • 20 g sušených dubových hub
  • 1 chilli pepř
  • Pepř – 1 lžička pepře a 2 lžičky soli
  • 20 ml sojové omáčky

Rychlý ramen. Bude chutnat i v restauraci.

Celé umění konzumace ramene leží při manipulaci s tyčinky. Nejprve si z polévky vezmete nudle, zeleninu a kousky masa a nakonec pijete vývar z misky. Má poněkud podivnou chuť, i když někteří lidé ji porovnávají s vývarem.

Jak připravit domácí paži? Tento recept mi ​​dal přítelkyni z Japonska. Rodina se mě již neptá na vývar
Ramen polévka má poněkud podivnou chuť, i když ji někteří lidé porovnávají s vývarem.
Foto: Shutterstock/Ventdusud

Zde jsou pokyny pro přípravu krok za krokem:

  1. Nalijte do hrnce 2,5 litru vody.
  2. Umyjte hovězí maso a vložte ho do hrnce.
  3. Umyjte a oloupejte mrkev a petržel a přidejte je do hrnce.
  4. Přidejte pepř a sůl.
  5. Vařte vývar zakrytý po dobu nízkého tepla po dobu 4-5 hodin.
  6. Vařte vejce tvrdě.
  7. Nalijte houby s vroucí vodou. Nechte je zakryté po dobu 5 minut, dokud se neučí. Pak je odřízněte.
  8. Vařte těstoviny.
  9. Namáhat vývar. Poté oddělujte maso od kostí a vraťte ho do vývaru.
  10. Přidejte sójovou omáčku a houby.
  11. Vyřízněte cibuli (společně s pažitkou) a přidejte ji do vývaru.
  12. Nalijte polévku do misek. Umístěte polovinu vajec, nasekané pepře a nudle. !

.

Recept na dlouhověkost. Jednoduchá polévka je základem stravy sardinských staletí –

Zapomenutá infuze ze soupravy Folk First Aid. Přináší úlevu v bolesti žaludku

Sledujte nás ve zprávách Google.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *