Přidejte ji na snídani. Váš metabolismus začne na plném zatáčce

Přidejte ji na snídani. Váš metabolismus začne na plném zatáčce

Oatmeal je klasická snídaně, která získala srdce mnoha kvůli jejich jednoduchosti, všestrannosti a nutriční hodnotě. Ačkoli se nejčastěji připravuje s mlékem nebo vodou, stále více a více gurmánů objevuje výhody přípravy ovesných vloček s kefirem. Tento nezdravý přírůstek nejen obohacuje chuť, ale také přináší mnoho zdravotních výhod.

Přidejte ji na snídani. Váš metabolismus začne na plném zatáčce
Ovesné vločky je klasická snídaně. Stále více gurmánů objevuje výhody přípravy ovesných vloček s kefir. Proč kefir?
Foto: Shutterstock/Alexey Borodin

Proč kefir?

Kefir je fermentovaný mléčný nápoj známý svými výjimečnými probiotickými vlastnostmi.

  • Díky obsahu živých bakteriálních kultur podporuje zdraví trávicího systému, zlepšuje trávicí procesy a posiluje imunitu.

Začlenění kefiru do vaší stravy Může významně přispět k vašemu studni a jeho kombinaci s ovesnou vlohou vytváří bohaté a výživné jídlo. Vyplatí se začít den a dodávat tělo cenným palivem.

Perfektní duo – kefir pro lepší absorpci živin

Někteří lidé připravují ovesné vločky s mlékem, jiní se spoléhají na vodu a jiní volí rostlinné nápoje. Proč byste měli být přesvědčeni, že máte ovesné vločky s kefirem? Ukazuje se, že tyto produkty se perfektně hodí – nejen chuť.

Přidejte ji na snídani. Váš metabolismus začne na plném zatáčce
Proč byste měli být přesvědčeni, že máte ovesné vločky s kefirem?
Foto: Shutterstock.com/mycleverway
  • Kefir podporuje absorpci živin obsažených v ovesných vločkách.
  • Důvodem je přítomnost kyseliny mléčné a probiotiky, která podporují trávicí procesy.
  • Oves jsou bohaté na vlákniny, vitamíny B -skupiny, železo, hořčík a antioxidanty.
  • Při kombinaci s Kefirem se tyto komponenty snadněji absorbují do těla, které mohou využít jejich vlastnosti v mnohem větší míře.

To je Ideální pro lidi, kteří se starají o své zdraví.

Ovesné vločky s kefirem je pro tělo prospěšné na mnoha úrovních.

  • Nejprve ze všeho podporuje střevní mikroflóru vývojem prospěšných bakterií. Je také jemnější vůči žaludku a zároveň zlepšuje metabolismus. To je důležité pro lidi, kteří se starají o štíhlou postavu.
  • Kefir má uklidňující účinek, díky kterému je ovesná kaše na jejím základě dobrou volbou pro lidi s citlivým trávicím systémem.
  • Jídlo také podporuje regulaci hladiny cukru v krvi. Oat vlákno v kombinaci s kefir zpomaluje absorpci cukrů, což pomáhá udržovat stabilní hladinu glukózy.
  • Ovesné vločky s kefirem k snídani vás poté nakrmí po dlouhou hodinu díky vyvážené dávce proteinů, zdravých tuků a uhlohydrátů.

Snídaně šampióni nebo jak připravit ovesné vločky s Kefir?

Ranní jídlo je klíčem k zásobování energie po celý den. Další výhodou ovesné vločky s kefirem je jeho jednoduchost.

  1. Stačí smíchejte půl šálku ovesné vločky se sklenicí kefiru.
  2. Přes noc vložte směs do chladničky.
  3. Pak ji ráno smíchejte, přidejte své oblíbené ovoce, ořechy, semena a med.

Ovesné vločky připravené tímto způsobem mají osvěžující chuť a představují chutnou a zdravou snídani.

.

Související články:

Jsou dokonce zdravější než ovesné vločky. Jezte na snídani a výsledky vás překvapí

.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *