Mezi různými odrůdami těstovin používaných doma a obecně v italské gastronomii špagetykteré představují skutečný znak naší země. Ne všichni, kteří jsou k dispozici na policích v obchodě, jsou však hodni tradice. Koupili jste si někdy smečku špaget, které se během přípravy zlomí?
Proto je nezbytné pochopit, co je třeba prozkoumat v době nákupu, zejména pokud nenajdete ty, které obvykle konzumujete, a to může vyžadovat více pozornosti na přítomnost určitých složek konkrétně, že vám možná nevyužívají nebo nemají prospěch Nedovolte vám je správně vařit.
Spaghetti: Co ignorujete
Ačkoli se jedná o typ těstovin, které se přizpůsobují jakémukoli druhu receptu a zpracování, do té míry, že lze za všech okolností skutečně použít, připomíná, že špagety jsou těstoviny, které uvolňují hodně škrobu, pokud to není platné těstoviny a hodnota. V tomto okamžiku by to mohlo být také velmi upřímné.
Pokud se voda stane zataženo, jakmile ponoříte těstoviny a špagety se okamžitě drží a ještě horší se stanou extrémně bledě po kontaktu s vodou, pak nejsou dobré a nejsou vhodné pro typ Vaření, které se snažíte vyrobit. Výroba byla v podstatě příliš spěchala.
Zde je to, co musíte zkontrolovat, když si je koupíte
Aby se zabránilo tomu, že to nejsou ti, kteří obvykle spotřebovávají, nesmí špagety tyto prvky zvlášť obsahovat, protože by mohly mít k vaření ve vodě nijak zvlášť vhodný. Kromě skutečnosti zbarvení a ztráty škrobu také zvažuje tyto aspekty, které musí být vždy vysoce kvalitní:
- něžná pšeničná mouka: Musí existovat 100% durum pšenice na půlklíně
- Špagety s příliš velkou vlhkostí
- Těstoviny s mnoha přísadami nebo příliš velkým lepkem
Ale tam to nekončí! Protože je pravda, že existují špagety, které jsou jasné a nemusí být nejlepší, ale jsou tu také ti, kteří jsou přílišni žlutá a brilantnía to mohlo být ošetřeno průmyslovými procesy, které modifikují odstín přirozeného zrna. Zde je také klíčová kvalita těstovin, což je dobré, pokud má mírné, nikdy živé nebo umělé zbarvení.
Až příště půjdete do supermarketu, co musíte udělat, jakmile budete připraveni vzít špagety, je přečíst si štítek, kde jsou ingredience označeny. Vždy se vyhýbejte chudým špagetám, s rychlým sušením a agresivním průmyslovým zpracováním a spíše orientovaní na vysoce kvalitní produkty a jsme si jisti, že to změní.