Il Ramen Je to velmi milované jídlo tradiční japonské kuchyně, dokonce i mimo Japonsko, pro jeho vývar bohatý na chuť a chutné, což představuje základ její přípravy. Získání chutného vývaru vyžaduje dovednost, počínaje výběrem ingrediencí, které musí mít vynikající kvalitu, pak perfektní vaření a kombinaci aroma.
The Výběr ingrediencí Je to zásadní význam pro úspěch Japonský ramen a získat požadovanou chuť. Klasický recept má to, že vývar je získán z kuřecího masa, vepřového masa nebo ryb, ke kterému přidávají další ingredience, jako jsou určité typy řas. Zejména příprava vývaru vyžaduje dlouhé časy vaření. Ale teď se podrobně podívejme na tajemství chutného a obklopujícího vývaru japonského ramen.
Jak získat měď chutného vývaru
L ‚Autentické japonské ramen Vyžaduje vývar získaný s čerstvými a vysoce kvalitními ingrediencemi. Kosti kuře nebo vepřového masa jsou prvkem, ze kterého se má začít, a poté pokračujte s přidáním řas Kombu a Katsuobusti, tj. Nastrouhané filé katsuo, které přispívají k učinit chuť intenzivnější. Kosti velmi dobře vyčistěte, než je vaříte, abyste získali lehký a čirý vývar.
Další tajemství, aby se japonský chutný a obklopující japonský vývar se týká přidání čerstvý zázvor, jarní cibule a česnek. Tyto aroma musí být nakrájeny na hrubé kousky nebo udržovány celé, v závislosti na osobních preferencích a kombinovány s vývarem v polovině vaření, aby se dále zlepšilo chuť celkově vývaru.
Doba vaření ramen
Japonský vývar ramen je vyžaduje Pomalé a dlouhodobě vaření. Dlouhé vaření je nutné, aby bylo možné extrahovat maximální chuť ze základních ingrediencí. Navíc, pokud během procesu necháte výsledek mírně to bude chutný a bohatý, ale lehký a průhledný vývar. Doba vaření se může lišit podle osobních preferencí, ale obecně se doporučuje vařit alespoň několik hodin Zajistit úplnou povýšení příchutí. Takže získat chutný vývar:
- Použijte kuřecí nebo vepřové kosti, mořské řasy Kombu a katsuobushi
- Přidejte zázvor, česnek, jarní cibuli
- Pomalé a dlouhodobě vaření
- Přidání k tareu
The odrazit Je to skutečná tajná složka japonského ramena Extra chuť. Jedná se o koncentrované koření a obecně se připravuje se sójovou nebo miso omáčkou. Před nalití ramen musí být přidána tare na dně mísy. Tímto způsobem se exploze v ústech chuti získá na konci ramen.
Nakonec to také musíte vědět Nechte vývar odpočívat Před podáváním je to dobrá metoda, jak zvýšit jeho chuť, protože v této fázi budou mít vkus daný dlouhým vařením ingrediencí příležitost dále míchat a dává tomuto pokrmu tradiční japonské kuchyně rozhodující a chutnější charakter.