Jaká je správná teplota pro smažení? Zde je trik pro dokonalé smažení

Jaká je správná teplota pro smažení? Zde je trik pro dokonalé smažení

Kolikrát smažení hranolků Nepřišel jsi k vám, jak jsi chtěl? Kolikrát jste museli doufat v tuto křupavost a lehkost, aniž byste ji mohli dosáhnout? Smažení představuje bez stínu pochybností Metody vaření Více se používá v kulinářském poli, ale zároveň ten s nejznámějšími aspekty.

Nevědění, jak aplikovat přesnou techniku, aby pokračovala při smažení, zahrnuje pouze to, že vařené jídlo není tak dobré, jak se doufalo. Věděli jste, že existuje dokonce jeden pravá teplota Pro smažení? Představuje velmi důležitý aspekt a pokud je kombinován s konkrétním trikem, je možné, že nám dává poněkud dokonalé smažení.

Smažení: teplota na smažení na

Neexistuje žádná kompromitační chyba pádu jídla do oleje zcela náhodně, aniž by respektovala, jaké jsou časy a teplota adekvátní. Pro mnohé je smažení zlevněnou metodou vaření: stačí přidat olej na pánev, zapněte teplo a počkejte několik minut, aby se vše zahřívalo.

To však absolutně nestačí: musíte znát správnou teplotu, se kterou můžete smažit. Obecně lze rozpoznat ideální teplotu pro adekvátně smažení potravin mezi 170 a 180 stupňů. Je to perfektní teplota, aby bylo možné získat smažení světla a bez přílišné absorpce oleje.

Trik pro dokonalé smažení:

Proto vědění, jakou teplotu olej pro smažení jídla by mělo dorazit, představuje hlavní požadavek na to, aby vaření bylo řečeno nejméně dokonalé. Je zřejmé, že to není jediný, ale je to přesně základna a díky použití kuchyňského teploměru může dojít k určité teplotě. Zajímá vás, jak získat dokonalé smažení?

  • Vysušte jídlo, abyste dobře smažili;
  • Vytvořte těsto pomocí studené vody;
  • Ponořte jídlo do těsta;
  • Počkejte, až olej dorazí při teplotě;

Zejména trik spočívá v použití šumivá studená voda: To, s oxidem uhličitým uvnitř, vám umožní vytvořit expanzi materiálu mezi molekulami, které tvoří těsto. Tato expanze zaručuje lehkost a křupavost našeho smaženého jídla. Ale rozhodně to nekončí. Zajímá vás, co ještě musíte vědět?

Vězte, že pro dokonalé smažení je přinejmenším nutné, aby jídlo bylo zcela ponořeno do oleje: Tímto způsobem bude při vaření uniformita a nebude třeba jídlo nejprve otočit na jedné straně a poté na druhé straně a vyhnout se vytváření otvorů v těsta uvnitř, ve kterých je olej zaveden výrobou potravin Zuppo.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *