Jak vyrobit Béchamel bez mouky: make -up pro lehkou verzi

Jak vyrobit Béchamel bez mouky: make -up pro lehkou verzi

The Béchamel Je to velmi důležitá příprava a základ mnoha receptů italské tradice. Přesně z tohoto důvodu je připraven s velkou frekvencí i doma, protože průmyslový průmyslový nepředstavuje stejný vkus jako to, co je láskyplně připravena matkou nebo babičkou. Co můžeme říci o tomto typu přípravy?

Musíme začít od předpokladu, že existuje několik možnost o realizaci tohoto jídla, protože se můžeme věnovat přípravě Klasický Béchamel nebo se rozhodněte pro to, co lze popsat jako světloprotože jsou bez složek, jako je Farina. Právě na tomto receptu se chceme soustředit dnes, protože jsme zde, abychom popsali všechny užitečné kroky k přípravě tohoto typu behamomelu.

Co je Béchamel?

Když mluvíme o BéchamelOdkazujeme na jeden Francouzská omáčka původu který byl vynalezen před několika časem a který se v průběhu času dokázal etablovat v jiných evropských zemích, jako je Itálie a Velká Británie. První stopy tohoto jídla sahají zpět do středověku, když to bylo ve skutečnosti připraveno na soudech, protože byly považovány za jedno Sall of Excellence Vyhrazeno pro vznešené palates.

Ve skutečnosti však existují kurzy, které jsou mnohem náročnější, protože díky tomu, že behamomel je velmi snadné, protože zahrnuje použití několika ingrediencí, z nichž mnohé jsou běžně používány a přístupné za poměrně nízkou cenu. Pokud jde o USI že toto jídlo můžeme udělat, konečným cílem je právě cíl koření Protože se Béchamel, alespoň v Itálii, používá k doprovodu kurzů, jako je lasagna nebo pec -zelenina, jako je Brocco s Béchamelem.

Jak připravíte Béchamel bez mouky?

The recept Béchamel Nyní je to praxe, kterou každý ví, ale v posledním období byli šířeni Nové recepty které mají účel přípravy Lehčí béchamel Je také vhodný pro všechny ty lidi, kteří mohou mít alergie a nesnášenlivosti vůči jeho hlavním ingrediencím. Odkazujeme například na Světlo Béchamelkteré lze vytvořit nejen bez mléka, ale i bez mouky. K přípravě budete potřebovat tyto složky:

  • 500 ml sójového mléka
  • 50 GR Bramborová škrob
  • 30 Groge
  • Prodej
  • Pepe

Během 30 minut tedy můžete dát život lehkému béchamelu a vhodný pro kohokoli, dokonce i všem těm lidem, kteří to z několika důvodů nemohou konzumovat v klasické variantě nebo jsou na dietě. Jediné, co musíte udělat, je některé zkrátit Margarín a roztavte to v pánvi a přidejte bramborový škrob a vytvoření jednotné sloučeniny.

Poté musíte odstranit požární hrnec, přidat sójové mléko do směsi a poté pokračujte v míchání Condning se solí. Je zřejmé, že bude nutné pokračovat v míchání ingrediencí, dokud nebude konzistence víceméně podobná konzistenci bezomoji Salsa Light Abychom lépe ozdobili všechna jídla, které chceme obohatit touto jedinečnou pochoutkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *