Určitě jsou to rychlé a snadné přílohy k přípravě, takže není nutné plýtvat ani příliš dlouho ani kvůli skutečnosti, že vaření a dokážou dát tuto dokonalou chuť, která slouží jako příloha, a pak je to a pak je Něco lehkého a chutného alma samotného.
Je zřejmé, že metody, jak je vařit, jsou opravdu mnoho a mohou také existovat varianty, ze kterých se inspirovat, které odrážíme na Megliho osobní chutě. Dnes se však snažíme zaměřit na to, co je základní recept, který je schopen je vařit, a pak pochopit, jaký postup je provést, pak je jíst.
Fennel v troubě: recept
Abyste mohli připravit toto jídlo, které potřebujete: fenykl, citron, med, olej, sůl a pepř. Je zřejmé, že části se také mění na základě množství, které chcete vyrobit, a také pro lidi, kteří poté budou jídlo jíst, jakmile bude připraveno. Ale věci, které potřebujete, jsou však právě ty zmíněné.
Nejprve ze všeho musí být fenykl nařezán a čistý dobře a poté musí udělat plátky a vložit pod vodu, aby odstranil všechny zbytky, a vždy lépe, pak vypusťte vodu, která byla po provedení čištění odstraněna. A ještě to neskončilo
Příprava
Po umytí fenyklu a na okamžik odložte stranou, musíte v misce dát citronovou kůru a pak musíte také přidat med, který si musíte vybrat podle toho, co jsou osobní preference, a proto to buď z Acacie nebo jiného je rozhodnuto o okamžicích
- Fennel v troubě
- recept
- příprava
Nakonec musí být také přidán olivový olej as ním také sůl a špetku pepře, která může být ve větším nebo menším množství také založená na tom, čeho preference a chuť chcete dosáhnout. Jakmile je to provedeno, je také nutné promíchat tak, aby měl perfektní a zároveň homogenní směs.
Oblékání musí být vloženo do mísy a poté musí být fenykl nalije do pergamenu a poté do pánve a musí být vařen celkem 20 minut při 200 stupních. A nic by se nemělo udělat, jakmile jsou vařeny, musí být pouze podávány a pak si užijí, aby se ujistili, že si každý může užít to, co bylo připraveno.