Trik, jak vyrobit čerstvé těstoviny bez bláznivého: tady je to, co použít

Trik, jak vyrobit čerstvé těstoviny bez bláznivého: tady je to, co použít

The čerstvé těstoviny Je to symbol italské tradice a dobyl každou část světa. Ať už je to amatérský nebo profesionální, jedná se o metodu, která dává se světem do míru. Přesto se mnoho lidí zbláznilo: chcete objevit metodu, kterou kuchaři používají k velmi dobrému čerstvému ​​těstovinám.

Existují různé verze, s vejcemi nebo bezV každém případě však vyrobíte čerstvé těstoviny nesporným italským symbolem. Hladký nebo plněný, propůjčuje se tradičním receptům a novým s kontrastem vynikající a zajímavých příchutí. Je tu malý trik, který zkusíte, který šéfkuchaři odhalí!

Jak vyrobit čerstvé těstoviny bez bláznivého?

Že je pro rozmaru nastavit Recept babičky Nebo pro vaši profesi, výroba čerstvých těstovin vyžaduje odhodlání a manuální dovednosti. Nejen to, protože navzdory všemu existuje vždy něco, co se podaří zpomalit práci a udělat i ty nejzkušenější bláznivé. A právě zde vstoupí trik, který má být okamžitě uveden do praxe, mít vynikající čerstvé těstoviny, hladké a perfektní ze všech pohledu (také vaření).

První věc, kterou je třeba zkontrolovat, je pracovní plocha, Ve skutečnosti se těstoviny zpracovávají na dřevěné pečivo nebo na klasické kuchyni. V každém případě je třeba se vyhnout odpočinku těstovin na materiálech mramoru a oceli, protože jsou studené a jako takové by mohly kontrastovat s teplem rukou.

Čerstvé domácí těstoviny: Metody pro nebláznivé

Pozor zejména na „fontánu“, ve skutečnosti Farina Musí být zaplaceno na podlaze a snaží se vytvořit tuto díru uprostřed. Nemělo by to být podobné sopce, ale hromada elegantní mouky s malou velkou dírou uprostřed, aby byla otevřena prsty, aby mu dala tvar mísy. To je důležité:

  • Tímto způsobem mohou být složky dobře smíšeny;
  • nesmí to být příliš velké;
  • Nemělo by být příliš mnoho mouky.

Uprostřed fontány postupujeme s přidáním vajec a jiných ingrediencí nebo variant v případě čerstvých veganských těstovin. Můžete přidat špetku soli a oleje, takže těstoviny jsou během zpracování měkké. Ti, kteří si přejí, by mohli také použít špenát, aby směs dali jinou barvu než obvykle.

Nejdůležitější část se týká ručníVe skutečnosti musí být těstoviny měkké na dotek. Zpracování je s dlaní a v každém případě nebudou žádné hrudky. Vždy si pamatujte, že mluvíme o „živém“ prvku a jako takový bude muset být respektován, smíšen a pracovat v nejlepším případě.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *