Že neznáte uctívat Je to opravdu pravděpodobná věc, protože je to také zelenina Friar BeardObecně rozšířené v jarním období a ideální pro konzumaci jako příloha masa nebo ryb, proto je spíše všestranná. Má křupavou konzistenci a kyselou chuť, takže se musí líbit!
Jak však můžeme vařit, abychom z této zeleniny získali vše, co je nezbytné, abychom mohli odvodit jakýkoli typ výhody ve vztahu k vláknům, vitamínům a minerálním soli, které již od vás obsahují? Zde je pak několik jednoduchých a chutných metod, jak zlepšit jejich chuť a učinit z nich perfektní jídlo pro naše chuťové pohárky.
Čištění agretti
Před vařením této zeleniny to vždy považuje Musíte je vyčistit s velkou pozorností, Aby bylo možné je správně vařit a nedovolit, aby ztratili všechny živiny, které mají. Kromě toho jejich čištění umožňuje plně užít si hlubokou chuť, která je charakterizuje. A pak to začíná okamžitě snížením poslední části, která i ta nejtěžší, a proto méně atraktivní z agretti.
Nejviditelnější metoda a také metoda, která se zdá být nejúčinnější je Dejte zeleninu pod tekoucí vodu: Tímto způsobem se ve skutečnosti získá bezpečnější a více v depatovém čištění, takže jsou eliminovány všechny zbytky Země, což může stát, že mezi listy zůstanou. Nakonec je před jejich vařením správně suší a tak budou připraveni na vaření.
Zde jsou všechny metody vaření agretti
Vzhledem k tomu, že se jedná o zeleninu nebo zeleninu, je jasné, že vaření také záleží na tom, jak jste zvyklí jíst tento typ zeleniny. Mějte na paměti rozhodující chuť a hořkou pachuť a poté jednejte. Zde jsou hlavní způsoby vaření pro tuto zeleninu:
- Jednoduché vařeníošidit vařící A restované na pánvi: musí být ponořeny asi 3-4 minuty, jen čas na změkčení, a poté, co je vyčerpali, předejte je pod studenou vodou, aby přinesli jasně zelenou zpět; Nakonec vložte agretti do pánve a nechte je přeskočit 2-3 minuty se špetkou soli a pepře.
- pára vařená s citronem a olejem, Po dobu 5 minut a ochbal je extra panenským olivovým olejem, citronovou šťávou a špetkou soli
- S vaječkami, prakticky jako omeletanebo také podávané jako příloha vařeného ve vajíčkách košile
- v salátJe to velmi čerstvé řešení, ideální pro léto, protože je dostačující k jejich blanchu a přidání do cherry rajčat, mozzarelly a oliv.
Určitě, teď, když je znáte, jakmile si přečtete variace ve vaření a všechny způsoby, jak v nejlepším případě ochutnat Agretti, budete je chtít také vyzkoušet. Poskytnutí rady také od svého důvěryhodného prodejce, jak je ponechat a jak je vařit, by vám také mohlo poskytnout další další rady.
Agretti jsou všestranné a snadno se vaří. Můžete je sníst samostatně sezónu pouze s olejem a citronem, ale můžete se také rozhodnout je připravit trochu propracovanější, pokud chcete vyzkoušet něco nového a chutného. Zbývá však, že se jedná o velmi dobrou a vyživující zeleninu a je to také nejlepší řešení pro zdravé a chutné jídlo.