Pokud chcete ryby Jednoduché, světlo a super chutnéPak je mořský pražma tou správnou volbou. Je to delikátní ryba, velmi snadná příprava a perfektní pro rychlou večeři i pro zvláštní příležitost. Problém? Často se bojíte dělat chyby vaření nebo neděláte spravedlnost s obvazem. Dnes vám představím recept na perfektní vaření mořského pražma v troubě!
Jedním z důvodů, proč tento recept miluji Nemusíte být šéfkuchařem Získat neuvěřitelný výsledek. Jen postupujte podle některých preventivních opatření a hra je hotová: měkké maso, chutné a vůbec suché. A pak, přiznejme si to, vaření ryb v troubě je spasení: žádné stříkající se v pánvi, žádné těžké hranolky, pouze čistá chuť a čerstvé ingredience.
Zde je postup
Chcete -li udělat potlesk, musíte začít Výběr ryb. Pokud je to možné, vezměte si to čerstvé od rybářů a žádejte, aby byl již čistý a upravený (méně práce pro vás). Ale pokud máte málo času, i ten zmrazený je v pořádku, je důležité dát to, aby se rozmnožil dobře před vařením.
Nyní pojďme Tajemství šéfkuchaře: koření. Mořský pražma je dobrý, takže jej nemusíte zakrýt příliš mnoha příchutěmi. Několik vyvážených ingrediencí stačí k posílení jeho chuti, aniž by ji přehlédl. Citron, česnek, aromatické byliny a mrholení oleje jsou vše, co potřebujete pro skutečný výsledek restaurace.
Lepší vaření v troubě
Abychom lépe vychutnali svou chuť, musí být trouba horká, ale ne příliš agresivní, intone při 200 stupních, po dobu asi 34 nebo 40 minut (závisí na velikosti ryb). Trik, který pochopí, pokud je vařen, a zjistit, zda se maso snadno odděluje od kosti a je bílé.
- Vyberte si nový čas.
- Naplňte břicho citronem, česnekem a rozmarýnem.
- Dochutíme s extra panenským olivovým olejem, solí a pepřem.
- Před umístěním ryb položte několik snímků citronu na pánev.
- Pokud chcete již připravený obrys, přidejte brambory nebo cherry.
- Pečte při 200 stupních po dobu asi 35 nebo 40 minut.
Existují také variace i tento recept. Například jsem se také pokusil udělat s černými olivami a kapary, abych dal rozhodující chuť. Nebo jsem místo citronu přidal plátky oranžové, abych dal citrusovou poznámku, ale sladší a delikálnější než citronové poklopy.
A teď, když jste zjistili, jak lépe připravit tento vynikající, ale také velmi zdravé ryby, musíte se jen dát do kuchyně. Uvidíte, že tento recept vstoupí do vašich oblíbených jídel, protože je rychlá, zdravá a neuvěřitelná dobrota. Až příště chcete ryby, už víte, co se připravit.