Představte si před teplem krbu, jednoho večera v zimě. Praskání dřeva vás nutí udržovat společnost, když jste na sporáku vyčistili dobrý vývar, který potěší váš patro v době večeře. Co je lepší než vývar zahřát se v chladných a tmavých zimních večerech? Mnoho z nich oceňuje jeho chuť a chuť a vaří ji tradiční metodou.
Ať už se jedná o maso, ryba nebo zelenina, vývar je jídlo, které uspokojuje mladé i staré a konzumuje se každý den, zejména během zimní sezóny, v domovech mnoha Italů. Pojďme si společně zjistit recept, abychom vytvořili dobrý a uctivý vývar masa tradice. Pokračujte ve čtení a zjistěte více.
Ingredience pro dokonalý vývar
Stejně jako jakékoli jiné „chudé“ jídlo je vývar vyroben také z několika ingrediencí, ale který společně a se správným vařením podaří dát misce jedinečnou a chutnou chuť. Je zřejmé, že prvním krokem k získání vynikajícího vývaru je obnovení kvalitních ingrediencí, nejlépe organických a nulových kilometrů.
Zejména pro přípravu vývaru masa bude nutné získat různé druhy masa, jako je kuře a hovězí maso, včetně kostí, a některé „pachy“, jako je celer, mrkev, cibule, pepř, sůl, extra panna Olivový olej E hojná voda. Jak vidíte, ingredience jsou jednoduché a snadno dostupné v supermarketech nebo jídle.
Metody přípravy
Prvním krokem k získání chutného vývaru masa je vaření na mírném ohni masa a kostí v hojné studené vodě. Po extrahování komponent masa bude možné přidat zeleninu a také vůně. Vaření v tomto bodě bude muset pokračovat níže.
- asi 4 hodiny v závislosti na typu použitého masa
- Plamen na minimum
- nemíchat
- Odstraňte nečistoty pomocí štěrbiny
V tomto okamžiku, čím více se to udělá. Stačí filtrovat kapalnou část, oddělit ji od pevné látky (maso a „vůně“) a vložte hrnec do chladničky, což eliminuje opakovaný tuk, pokud byla potřeba. Kromě toho, pro získání méně zakaleného vývaru, je možné provést druhé ořezávání pomocí gázy.
Jak jste mohli vidět, recept na získání dobrého vývaru masa je velmi jednoduchý. Hlavní složkou je určitě trpělivost, co měly naše babičky a díky tomu byly jejich speciální recepty plné péče a lásky. Nyní musíte jen vyřezat nějaký čas a vařit tradiční vývar masa sami.