8. března se den žen blíží, což by se pak mělo každý den slavit a také způsob, jak si pamatovat lidi, kteří jsou po našem boku a kteří nám pomáhají ve všech směrech. Typickým dezertem tohoto období je přesně mimosa dort, který lze také při jiných příležitostech znovu provést.
Má jedinečnou barvu, která připomíná slunce a ve skutečnosti se zdá, že je to téměř voňavá květina, název tohoto dortu pochází ze skutečnosti, že dort je zdoben houbovým dortem, který je pak redukován na malé kostky, které přesně nedělají nic Ale pamatujte na svazky Mimosy.
MIMOSA CORT: Recept
Stručně řečeno, je to opravdu perfektní na večer s přáteli, a z tohoto důvodu musí být jasné, co je třeba, aby to bylo možné. Vejce, mouka, máslo, vanilka, cukr a bramborový škrob pro houbový dort. Pro pudink: mléko, cukr, kukuřičný škrob, krém, žloutky a vanilkovou tresku
Chcete -li vyrobit smetanu Chantilly, potřebujete čerstvý tekutý krém a pro koupel na likér musíte mít: vodní cukr a likér lépe, pokud je velký marnier. A máte vše, co potřebujete, abyste mohli začít vyrábět dezert, takže opravdu nepotřebujete příliš dlouho.
Příprava
Za prvé, musí být vyrobeny dva houbové koláče, takže by bylo lepší mít dvě formy, aby bylo možné je dát do trouby dohromady, pak se vejce rozbijí a vloží do nádoby a začnou bičovat šlehačkou a vanilková treska je Připojili se k e, které se také připojují ke soli.
- Mimosa dort
- recept
- příprava
Pro diplomatický krém je třeba dát pánev: mléko, krém a vanilkový modul a musí se míchat až do okamžiku, kdy to vede k varu, nemusíte je namontovat pouze promíchat. Když jsou bubliny vytvořeny, je krém připraven a musíte jej vložit do lednice a nechat ji několik hodin.
Pak také provedou koupel a nakonec je dezert vytvořen, když je vše studené: Houbový dort musí být odstraněn vnější část a poté pokračovat. Koláč Mimosa může být ponechán v chladničce na maximum tři nebo čtyři dny, není opravdu vhodné je nechat více času.