Promluvme si jasně, i když to vždy nemůžete využít, smažená jídla jsou opravdu oblíbenými mladými i starými, a proto je příležitostí k jejich schopnosti, a proto zkazit něco jiného, co může také vytvořit patro chutí, které oni ne vždy se cítit,
A také z tohoto důvodu je dobré vědět, že existují pasáže, že když smažíte jídlo, nesmí být nikdy zanedbáno a že skutečně musí být vždy ve středu naší pozornosti, aby byli také v průběhu času mít vždy něco lepšího . Ale zadejte detaily.
Smažení: Techniky, které mají být známy
Přirozené smažení: Je to technika, která se používá s bramborami a s vejci a díky tomu, že potraviny mohou nějak vložit přímo do oleje, aby se smažily bez jakéhokoli jiného typu používání chleba. Stručně řečeno, snadná a zároveň také lehká věc.
Smažení moukou: Pokračuje v položení vrstvy mouky na potraviny, aby je smažila, a obecně je to ta, která se používá u ryb a také u korýšů. Stručně řečeno, něco, co ve skutečnosti může být pro tento typ misky v pořádku a vždy se používá vždy.
Ale pokračujte
Smažení s chlebem: Tento typ vaření je místo toho prováděn předáním ingrediencí nejprve v mouce, poté ve vajíčce, které bylo poraženo a jako poslední fáze v strouhance. Pak je vše smažené v oleji a másle. Je to technika, která je dobrá pro Arancini a kotlety.
- Smažení hranolků
- Jaké jsou kroky
- co si vybrat
Smažení těstíčkem: Konečně je zde smažení, které se obecně používá pro zeleninu a zeleninu. Je to těsto, které se připravuje z vajec, mouky, vody a piva. Slouží k tomu, aby bylo vše rozhodně chutnější a zároveň chutné také kvůli skutečnosti, že má jinou chuť.
Pokud používáte pánev, je dobré vědět, že to musí být železa nebo oceli s vysokými hranami, i když pak je nejlepší použít fritézu, ještě lepší elektrický Vařením, příchuť doby, kterou každý vždy hledá a že je to stejné, jaké bylo jednou.