Na Valentýna nebo večírku milenců a lásky není o nic méně a méně. Oslava, která vždy představuje zvláštní okamžik, aby mohla být blízko lidem, které milujete, a s nimiž doufáte, že můžete strávit zbytek svého života nebo se o to alespoň pokusit.
A také pro tuto příležitost může kuchyně, která má vždy svůj význam, do hry pouze a která by ve skutečnosti mohla nějak sloužit k tomu, aby byl tento den ještě více zvláštní než ostatní. Z tohoto důvodu objevujeme některé chutné recepty, které tento den navrhují po částech.
Den svatého Valentýna: Tři recepty vyzkoušet
Avokádo, losos a limetkový koláč: Je to čerstvý a zároveň lehký předkrm, který nedělá nic jiného než kombinovat dobrotu surových ryb s pochoutkou avokáda, který je také kombinován s tímto dotykem chuti, které může dát pouze vápno. Příprava je snadná: stačí oříznout čerstvý filé z lososa a poté do kostky přidat všechno ostatní.
Zatímco avokádový krém je získán smícháním tohoto ovoce zjevně po odstranění jádra. Ale není to tady, existují také alternativy týkající se prvního kurzu a dezertu, který stojí za to vzít v úvahu a ve skutečnosti je snadné vyrobit.
První a dezert na den svatého Valentýna
Pokud jde o první kurz, proč nemyslet na dobré rizoto Prosecco a Gamberi, rafinované a zároveň jedinečné jídlo, které není ani příliš náročné na to, aby bylo možné vyrobit. Nejprve musíte opékat rýži s nasekanou šalotkou uvnitř a poté přidat prosecco.
- Recept na Valentýna
- Antipasto
- První a dezert
Během posledních okamžiků vaření je třeba přidat také čerstvé krevety, které musí být přilepeny máslem a parmezánem. A pak to končí dezertem a proč nemyslet na čokoládový dort s horkým srdcem. Musíte roztavit čokoládu v bain -marie a přidat máslo a vychladnout.
A jakmile je vše provedeno, vše, co musíte udělat, je dát vše do forem a zmrazit maximálně šest hodin a poté vložit do trouby při 200 stupních celkem patnáct minut a konec vaší večeře se podává. Důležité je, že produkty jsou vždy čerstvé a dokonalé.