Jak vařit perleťový ječmen: Zde je recept

Jak vařit perleťový ječmen: Zde je recept

I když je léto na nás, užíváme si posledních pár týdnů chladu. A jaký je nejlepší způsob, jak si užít tuto chlad, ne -li krásné Pearl Barley Soup? Ale bylo by to zeptat se nás, jaký je rozdíl mezi klasickým ječmenem a tímto typem ječmene? Je snadné říci.

Ječmen Perlato podstoupí proces Zdokonalení různé, které eliminuje vnější část zrnu. Tímto způsobem se při vaření stává mnohem rychlejším a nevyžaduje preventivní namáčení. Tento typ procesu znamená, že perely ječmen nám může poskytnout chutná jídla v krátké době. Je zřejmé, že se vždy doporučuje opláchnout ječmen Pearl, než nás uvedete do práce.

Metody vaření perleťového ječmene

Obvykle ano vařené ječmen Poté, co to přinesl dobře. Stačí přivést vodu do varu a vařte asi 20-25 minut. Toto je nejvíce klasická metoda pro vaření, ale může být ve skutečnosti připravena různými způsoby v závislosti na našich osobních preferencích a vkusu. Metody jsou mnoho!

Například mnozí se spoléhají parní vaření Kdo se podaří udržet vlastnosti ječmene neporušené. Pokud chcete vyzkoušet tento typ vaření, použijte část ječmene a dvě části vody. Místo toho, pokud dáváte přednost použití metody tlakový hrnecBudete muset mírně opékat ječmen v restované zelenině a poté přidat vodu třikrát větší hmotnost medvěda. Zavřete hrnec a vařte pro 15 minut.

Nejlepší recepty na perleťvý ječmen

Jakmile jsme se rozhodli, jaký druh vaření používat s naším ječmenem, ať už je to klasický, pára nebo tlakový vařič, musíme se rozhodnout, jak kombinovat náš ječmen recepty. Můžeme jej například použít k tomu, abychom dělali spoustu věcí Studené saláty Se sezónní zeleninou, luštěniny a čerstvými sýry. Je zřejmé, že nám nic brání v výrobě polévek a horkých polévek. Některé návrhy jsou proto tyto:

  • Ječmen a zeleninový salát: Vařte ječmen, nechte ho vychladnout a dochutíme se třešňovými rajčaty, okurky, černými olivami, feta a mrholení oleje
  • Ječmen a luštěninská polévka: Vařte ječmen spolu s čočkou, mrkví, celerem a cibulí v zeleninovém vývaru
  • Houba ječmen: toastujte ječmen s restováním cibule a poté přidejte porcini houby a horký vývar trochu najednou a nakonec Manteca s Parmigianem

Jak vidíte, existuje mnoho receptů a není omezen na to, jak můžeme vařit náš perleťový ječmen. Pokud milujeme Studené salátyBudeme opravdu rozpačitý váš výběr a bude to vynikající jídlo, které se má použít zejména v příštích teplých měsících, které na nás čekají. Mimo jiné je to také velmi rychlé jídlo, které nikdy neublíží.

Pokud na druhé straně stále chceme tuto zimní chuť ponechat na chvíli a užít si nachlazení, která stále zůstává, určitě se můžeme rozhodnout pro polévka nebo pro ječmen Fungus. Nic vám však brání v dalším prožívání a nalezení všech vlastních metod, jak vložit tuto dobrou cereálie do vaší stravy!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *