Italové jsou zvyklí mít sladkou snídani, s kávou, croissantem nebo cappuccinem. Mnoho z nich chodí do baru, aby začaly den ve správném světě a užili si vynikající croissant a možná dobrý cappuccino, s přáteli nebo příbuznými, než skutečně zahájí pracovní den. Tyto croissanty však mohou být také připraveny doma.
Ve skutečnosti, pro několik odborníků a kteří nemají čas jít do baru, aby si užili své spojení ráno, existují zamrzlé croissanty, které lze bezpečně zakoupit v supermarketu, aby byly k dispozici, když je máme rádi a Tam ano ano, chce doma chutnat tiše.
Snídaně: Nejdůležitější jídlo dne
Snídaně, jak jsme říkali, je to nejdůležitější krok dne a je nezbytné získat dostatek energie, abychom čelili všem každodenním závazkům, které máme během dne. Pro mnoho lidí je pro zahájení dne v nejlepším případě nezbytný croissant a káva nebo dokonce Cappuccino.
Mnoho lidí to dělá každý den do baru, ale jak jsme říkali, je možné vám dát tuto malou svěrák i doma, aniž byste vyřadili nos ze dveří a zkusili si vyzkoušet lahodné croissanty různých značek, samozřejmě, samozřejmě Zmrazený, že ano, mohou se rychle a snadno připravit doma.
Jak připravit zmrazené croissanty
Jak jsme říkali, existují metody, které nám umožní mít sladkou a hojnou snídani také pohodlně doma, aniž bychom museli chodit do baru, abychom si koupili náš croissant. Naštěstí existují zmrazené croissanty, které lze bezpečně připravit doma. Podívejme se, jak připravit naše zmrazené croissanty:
- Jděte a předehrejte troubu na doporučenou teplotu;
- Je zřejmé, že zvolte správnou pánev;
- Line to s pergamenem;
- Umístěte croissanty na pánev, která ještě není horká;
- Pečte zamrzlé croissanty.
Je vhodné péct zmrzlé croissanty a nikdy otevřít troubu během vaření, protože se zhroutí a už nebudou dobré jíst, protože se dostanou k měkkým croissansům a nebudou spuštěni správným způsobem. Je proto vhodné držet se doba vaření co nejvíce.
Obvykle to trvá nejméně 20 nebo 25 minut v předehřáté troubě při 180 ° C, ale obecně je čas je vařit na obálce, a proto si jej musíte jen přečíst. Dávejte pozor, abyste je v troubě příliš nenechali, protože mohou hořet a už nebudou dobré jíst.