Recept Neapolitan Lasagna: Zde je metoda a složky

Recept Neapolitan Lasagna: Zde je metoda a složky

Neapolitan Lasagna je typickým receptem tradiční neapolské kuchyně, navíc se jedná o nadčasové ikonické jídlo a vždy vysoce oceňováno. Obecně jsou tato jídla tradičně připravena v úterý, v den karnevalu, ale dosud to často najdeme protagonisty neapolských stolů i mimo něj v průběhu roku.

Příprava neapolské lasagne je proto také receptem, liší se od receptu Lasagna k Emilianě. Lasagna jsou jistě dobrá, ale každá oblast má jedinečné vlastnosti, díky nimž je jídlo zvláštní. Podívejme se zde, jaký je recept na neapolskou lasagnu a jak to udělat, jak říká tradice Campania.

Recept Neapolitan Lasagna: Zde je návod, jak to udělat

Neapolitan Lasagna představuje jedno z nejznámějších jídel neapolské kulinářské tradice. Jeho příprava vyžaduje čas a správné pasáže, ale není to obtížný recept. Podívejme se zde, jaké jsou hlavní ingredience a kroky, které je třeba dosáhnout, aby se dosáhlo vynikajícího výsledku a knírského lízání misky.

Deska lasagne je obecně velmi starodávný původ. Pokud jde o neapolskou lasagnu, první stopy spisy se nacházejí během království Bourbons, období, ve kterém se toto jídlo šíří maximum. Jeho vlastnosti jsou, že se jedná o bohaté jídlo a je konzumován na karnevalu pro jeho hojnost, a proto před zapůjčením.

Recept Neapolitan Lasagna: Jak jej připravit

Recept klasické a tradiční neapolitní lasagne je charakterizován přípravou bohaté masové omáčky, pak máte přidání smažených masových kuliček, salámů, strouhaného sýra a mozzarelly. Zkombinujte tyto příchutě s přidáním těstovin z měkkých vajec životnost jediné misky. Podívejme se zde, jaké jsou ingredience pro pánev Lasagna pro 6/8 lidí

  • 1 kilos smíšeného masa
  • 2 litry rajčatové omáčky
  • Olio
  • bazalka
  • Roztomilá půda
  • zatuchlý chléb
  • vejce
  • 500 gramů čerstvých listů lasagne
  • 500 gramů ricotty
  • 300 gramů mozzarelly nebo provoka
  • 100 gramů neapolitan salami
  • 150 gramů strouhaného parmezánu
  • 2 vejce zbalená tvrdá

Nejprve jdete připravit masovou omáčku. Maso s extra panenským olivovým olejem je hnědé a poté přidejte rajčatovou omáčku a vařte alespoň 3 hodiny s přidáním bazalky. Mezitím připravte těsto na masové kuličky se zatuchlým chlebem mokrým mlékem, vejci, solí, pepřem a parmezánem. Meatballs se pak vytvoří a smaží se v oleji. Vařte vejce zbaněná tvrdá, nakrájejte na mozzarellu, salami a vejce.

Nyní můžete zahájit fázi sestavy a složení neapolské lasagne. Vezměte kolo posypte pod rajčatovou omáčkou a uspořádejte listy lasagne na dno velikosti. Vložte omáčku, masové kuličky, salami, ricotta, vejce, mozzarella a další omáčka. Posypte štědrým parmezánem a přidejte několik listů bazalky. Tento krok opakujte a vytvořte alespoň tři vrstvy. Poslední vrstva je zakončena pouze omáčkou a parmezánem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *