V Itálii je jídlo, které přitahuje všechny, my patrioti a kohokoli, kdo pochází ze zahraničí, takže je domácí, který je jíst pohodlně sedět v pizzerii s přáteli a chatovat, šťastně škádlí naše chuťové pohárky. Je to pizzakterý má dlouhou a velmi artikulovanou historii a která se dnes stále podaří souhlasit s mladým i starým a mění jen několik ingrediencí pro polevu.
Ale jaké jsou ingredience, které to opravdu dělají tak zvláštní? V tomto článku se pokusíme zjistit, co je 4 speciální ingredience k výrobě lahodné pizzy přímo v našem doměDává vám také způsob, jak zjistit, jak a kde se narodil pizza a jak dlouho je její příběh, až do současnosti.
Pizza, pěkný příběh
The Skutečná historie pizzy sahá až do tisíciletí fA, když stále neměl zaoblený tvar, který dnes má; Ale pokud označíme myšlenku pizzy jako na tu, kterou máme nyní, musíme se odkazovat zejména na epizodu, která se stala v 1889 A NapoliV přítomnosti královny Margherity ze Savoy. Neapol, jak je známo, je považováno za kolébku pizzy, kde kvalitativně měl svůj třesk kolem sedmnáctého, když se předpokládalo, že toto jídlo formuluje, aby nakrmila chudou populaci, ekonomickým, vyživujícím a rychlým jídlem. První verze zahrnovala jednoduchá směs, vyrobená z mouky, vody a kvasinek, rychle vařená v pecích snižujícími dřevo a kořeněná tím, co bylo k dispozici.
V 19. století však takové Raffaele Espositokdo byl šéfkuchařem pizzy v profesi v Historická pizzerie BrandiVytvořil pro zvláštní příležitost nebo pro návštěvu skutečného Umberta I a Margherita di Savoia, velmi speciální pizza: Un měkké těsto kořeněné rajčatami a bazalkou mozzarelly, tři barvy přesně z italské vlajky, která z toho okamžiku dala jméno Margherity této pizze, na počest královny, nomÓ.
Zde jsou 4 speciální ingredience pro vynikající pizzu
Domácí pizza je umění, které může poskytnout nesmírné uspokojení, ale často se divíme, jak to udělat ještě zvláštní a lepší. Kromě standardních a klasických ingrediencí, které jsou mouka, voda, sůl a dobré rajče, mohou existovat některá malá tajemství schopná změnit rozdíl. Co jsou? Podrobně je odhalujeme:
- lo cukr Aktivovat kvašení a učinit z něj perfektní
- l ‚Extra panenský olivový olej Dát měkkost
- The Durum pšenice polovinaPro křupavou a zlatou kůru
- Los Angelesšumivé cqua v tělePro lehkou a vzdušnou pizzu
Je zřejmé, že už můžete tyto triky zavést, ale může to být také to, že jsem je vůbec neznal. Poté vám můžeme říct, že se na test je dobrý způsob, jak se pokusit vyrobit jinou pizzu, než je obvyklé, možná dokonce lehčí a vynikající, vše, aby se něco dobrého získalo a rozloučilo se, všechno domácí.
Tyto čtyři jednoduché ingredience mohou opravdu transformovat vaši domácí pizzu a zlepšit jejich konzistenci, chuť a křupavost. Krása je, že to není nic absolutně nikde, ale všechno dokonale dostupné a jednoduché použití. Vyzkoušejte je také a uvidíte, že získáte krásné výsledky.