Sanguinaccio recept: Zde je složky a příprava

Sanguinaccio recept: Zde je složky a příprava

Mezi nejznámější recepty Italská tradice Musíme zahrnout krvavýVelmi starodávná příprava, která již dnes není módní, ale že milovníci jídla nemohou pomoci, ale připravují se alespoň několikrát ročně. Rozhodně to není příprava, kterou lze uspořádat každý den, aleStarověký zvyk To především včerejší generace se rádi oddávají v čase.

Sanguinaccio je však jídlo, které obsahuje mnoho aspektů v sobě a že z tohoto důvodu představuje a milník Nejen, pokud jde o kulinářskou sféru, ale také pro historii a tradici, která za ní přináší. Pojďme to společně ingredience a všechno, co se týká přípravy sanguinaccio, ale v jeho Sladká varianta.

Co víme o sanguinaccio?

Už jste někdy slyšeli krvavý? Tento recept často zahrnuje jako velmi starodávný přípravu, která vidí použití vepřovékterý je opálený zvláštním způsobem, aby vytvořil klobásu. Na rozdíl od Salami a šunky, na které jsme zvyklí, však Sanguinaccio se skládá většinou z vnitřní a krev A proto mnoho lidí necítí přitažlivost k tomuto typu produktu.

Je zřejmé, že na trhu existují různé typy, protože každý region má svou variantu. To vše se liší po přítomnosti různých ingrediencí, jako například v Piedmont, je často spojeno s polentou a rýží, zatímco pokud jde o Lombard Cuisine, zaměřuje se více na přítomnost koření různých typů a také brambor. Tam tradice Také chce jeden Sladká varianta produktu, který si velmi oceňují milovníci sektoru. Přesně to je posledně jmenovaný, že chceme poskytnout recept.

Jak připravíte sladké sanguinaccio?

Počínaje předpokladem, že příprava sladký bley Není to něco, co se děje každý den, je správné, že všichni, kdo milují tradici a historii našeho poloostrova, mohou vstoupit do prostředků a představ, aby dokončili recept tohoto typu. Abychom to připravili, je proto důležité získat tyto velmi běžné ingredience:

  • Cukr 200 g
  • Hořký kakaový prášek 50 g
  • Máslo 20 g
  • Farina 30 Gr
  • Skořice podle chuti
  • Vanilkový extrakt
  • Latte 400 ml
  • Tmavá čokoláda 80 g

Celá příprava trvá víceméně 25 minut, ale zbytek fáze což bude následovat, což musí probíhat po dobu nejméně 3 hodin. První věc, kterou musíme udělat, je ta, která se týká Míchání ingrediencí. Proto budeme muset nalévat cukr, mouku a hořké kakao do malého hrnce, který bude muset být odborně proveden před přidáním mléka a vše promíchá. V tomto okamžiku budeme muset udělat, je přidat skořici a vanilku a pak položit pánev na oheň, kde bude muset vařit na pomalý plamen Po dobu nejméně čtvrtiny hodiny.

Mezitím musíme jen rozbít hořkou čokoládu a přidat ji do směsi spolu s máslem nařezáno na malé kousky. Jakmile bude vše rozpuštěno a směs bude hustá a uniforma, nebudeme muset udělat nic jiného než nalití do jednoho pečení misky a uložte produkt v lednička Po dobu nejméně 3 hodin. Po této době bude sanguinaccio připraven k podávání.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *