Recept Gnocchiho s Gorgonzolou a vlašskými ořechy: Takto se připravují

Recept Gnocchiho s Gorgonzolou a vlašskými ořechy: Takto se připravují

Pokud jde o chutná a všestranná jídla, nemůžeme se nezmínit o gorgonzole a vlašských ořechy! První kurz otisk Lombardie, Gnocchi Gorgonzola a vlašských ořechů mohou představovat chutný kulinářský nápad, aby povzbudili své hosty nebo si užít oběd nebo večeři v rodině. Tento první kurz je vhodný pro všechny … velké a malé.

Může být také připraven pro ty, kteří jsou vegetariánští, jako v seznamu nezbytných ingrediencí, které se neobjeví nebo maso ani ryby. Stručně řečeno, Pourness a Goodness způsobí, že Gnocchi Gorgonzola a vlašské ořechy absolutně vyzkoušejí! Pokračováním čtení zjistíte, jak jej připravit nezávisle a ochutnat, s kým chcete.

Složky … co jsou?

Když začneme vařit, prvním základním bodem (možná považovaným za triviální, ale velmi důležitý) je příprava ingrediencí na pracovní polici. Pro přípravu Gnocchi na Gorgonzola a vlašské ořechy dávají klíčové ingredience svému jménu. Kromě těchto tří však bude nutné získat nějaké mléko. Kromě toho, pokud chcete připravit domácí gnocchi, budete muset získat brambory, vejce, mouku, sůl a pšeničnou pšenici.

Recept, který se zde zabýval, zahrnuje použití již vyrobených gnocchi. Nic však nebrání připravit je přímo doma po jejich důvěryhodném receptu … to dá jídlo ještě více chuti než „domov“! Recept Gnocchi al Gorgonzola je velmi jednoduchý a intuitivní, vhodný pro ty, kteří se potěší v kuchyni, tak pro ty, kteří jsou začátečníky. Pojďme to společně v příštích odstavcích.

Objevte recept!

Pokud máte v úmyslu vyrobit domácí gnocchi, je čas je připravit podle receptu, který máte k dispozici. Pokud je na druhé straně dáváte přednost nákupu připravených, pak je dočasně odložte a věnujte ostatním potřebným ingrediencím. Níže jsou uvedeny první tři jednoduché krok dělat:

  • Zahřejte vodu na oheň
  • Nakrájejte gorgonzolu na malé kousky
  • nasekejte prsečky hrubě

V tomto okamžiku bude nutné zahřát mléko na pánvi po nízkém ohni, přidat Gorgonzolu a pomocí naběračky jej posunout tak, aby upřednostňovala jeho rozpuštění. Mezitím se voda pravděpodobně přijde k varu, můžete vařit noky. K Gorgonzole je nyní možné přidat nasekané vlašské ořechy. Jakmile přijdete na vaření, nalijte do obvazu Gnocchi a dobře promíchejte.

Jídlo je připraveno k tomu, aby se těšilo ve všech svých dobrotě! Jak vidíte, jedná se o velmi rychlou přípravu (zejména pokud se spoléháte na již vyrobené gnocchi) a velmi jednoduché, užitečné pro konzumaci chutného jídla, když máte málo času nebo potěšit patra hostů, aniž byste museli vařit hodiny a hodiny před nimi příchod. Na co čekáš? Teď je to jen na vás!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *