6 tipů na přípravu měkkých a chutných sladkostí: Zde je návod, jak to udělat

6 tipů na přípravu měkkých a chutných sladkostí: Zde je návod, jak to udělat

DIY PASTERS Nebo jen zvědavé pokusit se udělat dezert v domě? Existují pravidla, která je třeba dodržovat, ale také rady, která vám umožní získat sladkosti měkké a chutné Jako ty z obchodů s pečivem. Získání je je velmi snadné a rady je opravdu snadné uvést do praxe.

Sladký Tradiční klasika Nebo něco nového se nikdy nezkoušelo, v žádném případě je pravidlem získat něco chutného a měkkého, co může dobýt i ty nejnáročnější palates. Pro ty, kteří chtějí vyzkoušet některé recepty, zde je šest tipů, jak dosáhnout cíle v šesti jednoduchých pohybech.

Jak mít měkký a chutný dezert?

Když hnětete, primární touhou je to, co Dezert může přijít dobrý a měkký Jako cloud. Existuje několik triků a tipů, jak se ujistit, že se v ústech roztaví a vytvářejí skutečnou stranu pro chuťové pohárky připravené k potěšení. Uvidíme, jak mít měkké a chutné dezerty.

Je zřejmé, že každý pečivo má Jeho malé tajemství Někteří odborníci se však rozhodli odhalit své pracovní koně. Je to proto, že vytvořit vynikající kvasinu je důležité věnovat pozornost některým detailům a nepostradatelným prvkům. Každý se může stát cukráři, alespoň na den a přímo doma.

Tipy pro měkký a lahodný dezert

V receptech, kde se očekává kvašení, Takže ne s pečivemDoporučuje se umístit ingredience při pokojové teplotě. Jinak, pokud by nachlazení z ledničky, mohli ohrozit těsto a učinit z něj hrudku a ne příliš měkké. Také budete muset v nejlepším případě prosévat prach, jako je mouka, kakao nebo moučkový cukr:

  • Síto se vyhýbá vytváření hrudek;
  • Pronásledované prášky se staly lehčí.

Který používá žloutky Vytvořte své sladké recepty bude muset být opatrný. Aby byli pěnivý, budou muset pracovat s cukrem a násilně je bouchat, dokud se pěna nedostane. Bílé vaječky, dokud se neztuhnou, musí být tak pevné, aby se nepohybovaly, v žádném případě: je to tajemství kuchařů cukrářů.

Pokud musíte vytvořit měkký dezert, radou je přidat vaječné bílky do suchých a cukrových složek. Lepší, pokud se to dělá ručně, smíchejte vše s plochou špachtlí. Další tajemství je Použití bramborového škrobu do mouky použité pro dezert. To se podaří učinit každý dezert velmi měkký, chutný a měkký.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *