Jak připravit těsto na smaženou chobotnici: Zde je tajný make -up

Jak připravit těsto na smaženou chobotnici: Zde je tajný make -up

Mezi mořskými plody jsou smažené chobotnice největší; Téměř vždy sloužily jako předkrm, spolu s dalšími odrůdami ryb, jako jsou Alcii, Moscardini, Truglies a krevety, jsou to protagonisté smíšených hranolků, které mají rádi dospělé i ty malé doma.

Vaření je je opravdu jednoduché: stačí je důkladně vyčistit, nakrájet je na prsteny, projít je v 00 moučné msschiatě s pšenici durum a nakonec smažené ve vroucím oleji semen, dokud nedosáhnou pravého zlaceného. Poté musí být vypuštěni v absorpčním papíru, solené a stále podávané horké. Budou to opravdu následné!

Jak ochutnat smaženou chobotnici

Smažený kalamar jsou jedním z nejoblíbenějších rybích jídel v naší zemi, často protagnistické vánoční obědy a večeře. Ani ti, kteří nejsou milovníkem ryb, nemohou odolat tomuto receptu, protože je to zvlášť chutné. Rada přivést smaženou chobotnici ke stolu? Ozdobte misku některými plátky citronu.

Nebo znovu, můžete přijít k jiným odrůdám ryb a připravit šedou zeleninu Friuta, která bude dobýt všechny, malé a velké. Pokud chcete experimentovat s alternativou k klasickému pokrmu, můžete kombinovat směs mouky a pšenice durum také aromatických bylin a koření, jako je sladká paprika, kurkuma a kari.

Tajemství přípravy těsta na smaženou chobotnici

Příprava smažené chobotnice není obtížná. Tajemství úspěchu tohoto jídla je uzavřeno v těsta; V dalších řádcích odhalíme, jak to udělat v opravené hrstce, abychom získali křupavou chobotnici ve správném bodě, Gustos a Golden. Je to snadný recept, který vám bude trvat méně než půl hodiny. Zde jsou ingredience nezbytné k přípravě smažené chobotnice Pro 4 osoby:

  • Calamari: 800 g
  • Farina 00: QB
  • Semolina mouka: k chuti
  • arašídové oleje semen: podle chuti
  • Citron: 1
  • Prodej: QB

Nejprve se chobotnice pečlivě čistí, osušte je absorpčním papírem a označila je na plátky šířky 1,5 cm. V poměrně velké misce smíchejte mouku 00 a pšenici durum. Potom projděte chobotnicí a poté, podávání hustého sítka sítě, eliminuje mouku, která je nadměrně a riskovala by osvobození konečného výsledku.

Poté na pánvi zahřejte arašídový olej a jakmile je horký, ponořte plátky chobotnice mírně najednou. Sklopte je a vypusťte je na talíř s absorpčním papírem, aby je nepřivedli na stůl příliš namazaný olejem. Až skončíte s prsteny, pokud chcete, můžete mouku a smažit také chapadla držená stranou během čištění ryb.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *