Výživa je důležitá den co den, s Dobrý příjem antioxidantů které lze nalézt v některých běžných potravinách. 6 Zejména jsou bohaté na tyto látky a lze je spotřebovat každý den: Podívejme se společně, co jsou antioxidanty a jak je každý den představit dietě pro dospělé.
Antioxidanty jsou některé nezbytné látky Do těla k boji proti volným radikálům, zabránění včasnému stárnutí kůže a tkání a také zlepšit kardiovaskulární oběh. Jak již bylo zmíněno, dobrý příspěvek je rozhodující pro zdravý a vyvážený organismus. To jsou Šest základních potravin A je to právě pátá, která je podceňována.
Co je šest potravin bohatých na antioxidanty?
Existuje mnoho potravin, které vám mohou dátn dobrý příjem antioxidantů A mezi nimi může šest změnit. První základní kategorií je především ovoce červené ovoce, Kiwis, Watermelon a Granate. Jsou nejen čerstvé a dobré, ale ovoce bohaté na polyfenoly vhodné v každé sezóně.
Il Druhé jídlo Je to skupina zeleniny s vynikajícím přínosem vody a přírodních antioxidantů. Mezi nimi můžeme zmínit mrkev, brokolici, květáky, rajčata a špenát. Tato zelenina, která je také vhodná pro nejmenší, jsou tak univerzální, že mohou vymyslet všechny typy jídla tím, že dobývají náročné paláty.
Jídlo bohaté na antioxidanty, které málokdo zná v několika
Il Třetí jídlo Což poskytuje vynikající přínos těchto látek, je olivový olej, jedna z nejdůležitějších složek středomořské stravy rozpoznané v každé části světa. Jedná se o typ produktu, který by měl být spotřebován, pouze pokud má nepostradatelné požadavky, přesně tak, aby bylo možné poskytnout všechny výše uvedené výhody:
- Tmavé lahve zachovávají antioxidanty;
- Je výhodné využívat přírodní a certifikovaný produkt;
- Vždy zkontrolujte štítky poskytnuté výrobcem.
Il Páté jídlo je překvapivéProtože jen málokdo ví, že to může být nejbohatší z antioxidantů a velká hodnota. Mluvíme o česneku, jídle, které ne každý miluje jeho vkus a vůni. Přesto je to aktivní koncentrát výhod pro tělo, který je schopen působit proti volným radikálům s několika množstvími denně.
Al Šesté místoAle ne méně důležité je ve všech jejích variantách a typech cibule. Také v tomto případě je to vynikající a všestranné jídlo, které se používá v kuchyni ke zlepšení kardiovaskulárního oběhu a zlepšení provozu jater. V každém případě, před zavedením těchto potravin do každodenní stravy, vždy požádejte lékaře o radu.