Není co dělat: pokud jde o tradiční a vynikající kuchyni, která v Itálii chutná, nenecháme na ně zapůsobit ničím a kýmkoli; Ani cenou -šéfkuchaři Evropy a z celého světa. Kulinářská produkce v naší zemi je navíc opravdu něco nepřekonatelného a údaje o přístupu do restaurací boot to turisté vždy zaútočily na to, ale nejen po celý rok.
Dnes vám chceme představit konkrétně recept na druhý kurz, který se vám líbí tolik, dokonce i děti, a to je Saltimbocca na RomanNeuvěřitelně chutné as tím zvláštním dotykem, že si stále více přejete udělat doplnění. Jsem skvělá klasika italské kuchyně, a proto se vám snažíme odhalit tajemství, abyste je udělali přinejlepším.
Původ Saltimbocca Alla Romana
Chceme mluvit o tom, jak se zrodila myšlenka dát život římským skokům, protože, jak se děje se vším, co je spojeno s Římem, také v tomto případě existují legendy středu. Je zřejmé, že neexistují žádné historické jistoty, kromě zejména jednoho, nejstaršího z těch známých, který hovoří o svém vlastním vynikajícím druhém kurzu.
Je to psaní Pellegrino Artusislavný italský gastronom, který ve své práci 1891 Věda v kuchyni a umění jídla dobře Popisuje jídlo jako typickou specialitu Říma a zvyšuje jej pro svou dobrotu. To říkáme, že v jistém smyslu výrazně zvýšilo souvislost mezi miskem a italským hlavním městem.
Co potřebujete?
Nejprve si pamatujte, že tajemství je uzavřeno v ingrediencích, že musí být vždy čerstvé, lepší, pokud jsou vyrobeny místně, takže tento smysl pro domov a vlast je podrobně informován o našich římských skok. Příchutě a chutě, které nelze považovat za vstup do hry. V každém případě, jak připravit skoky způsobem, není mnoho ingrediencí, ale je důležité, aby nebyly jen čerstvé, ale také vynikající kvalitu. Zde je to, co potřebujete pro přípravu pro 4 osoby:
- 8 plátků telecího
- 8 plátků syrové šunky
- 8 listů čerstvých mudrců
- 50 gramů másla
- 1 sklenice suchého bílého vína
- 00 mouky na mouku plátky
- malá sůl
- Volitelný černý pepř
Plátky musí být připraveny pečlivě a musí být velmi tenké, aby byly udržovány levné. Nad každým plátkem položte plátek syrové šunky a šalvějového listu a převrátil je, aby je konečně odemkl párátkem. Během vaření mírně flouroval, aby vytvořil zlatou kůru. Chcete-li je uvařit, vložte vše do nepřilnavé pánve, kde nejprve musíte máslo roztavit na mírném ohni: vařte skoky asi 2-3 minuty, dokud se nezlobí. Nakonec mizí s bílým vínem, mírně zvyšují plamen, aby se odpařoval alkohol. V případě potřeby se upravte pouze solí a podávejte horké.
Ačkoli jsou považovány za klasický symbol římské kuchyně, Saltimbocca mají nejistý původ. Někteří říkají, že se narodili v jiných regionech střední Itálie, ale v Římě zjistili svůj maximální úspěch. Není náhodou, že jsou jedním z nejžádanějších jídel od turistů v restauracích v hlavním městě! Stručně řečeno, zkuste je také a nechte se dobýt: uvidíte, že jakmile ochutnáte, nebudete moci dělat více.