Pokud jste zde, znamená to, že jste slyšeli o CanduraJeden ze symbolů, i když není známý jako focaccia a pesto, ligurské kuchyně. Jeho původ je spojen s Montalto Ligure, středověkou vesnicí, jejíž historie začala před rokem 1000. Je to špatné jídlo, snadné se připravit a ideální, když potřebujete přivést něco chutného ke stolu s ohledem na oběd nebo večeři.
Kdokoli říká, že když máte málo času, není možné připravit dobrá jídla a dokonce vzdát hold Italská kulinářská tradice, Je to velké. Případ rozdrcení je další, který ukazuje opak. Nyní však zakazujte chatování: Je čas začít zjistit, jak je toto jídlo připraveno, které vidí brambory jako hlavní složku.
Ingredience drtivých a prvních kroků přípravy
Montalto ligure drtí, Borgo v provincii Imperia má výhodu, že je receptem nejen snadný, ale také extrémně levný. Může být zahrnuta do seznamu přípravků proti záruce, které je občas vhodné zahrnout do svého každodenního života, aby se vyhnulo házení jídla. Za předpokladu, že jej připraví na čtyři lidi, pamatujte na to Je zapotřebí 400 gramů brambor, 120 mouky, 140 ml mléka, 80 gramů sýra pecorino, sůl, pepř a extra panenský olivový olej podle chuti
Získejte také a Pan o průměru mezi 24 a 28 cm. Začněte penndland brambory jeden po druhém a umyjte je pod tekoucí vodou. Po umytí je jeden po druhém nasekl pomocí listu absorpčního papíru. V tomto okamžiku přichází čas, aby je zkrátil. V tomto kroku vám můžete pomoci bez problémů s mandolínou. Vezměte si pánev a namažte ji s extra panenským olivovým olejem. Na dně posledně jmenovaného uspořádejte plátky brambor.
Jak pokračovat a uzavřít přípravu drti
Po umístění plátků brambor na pánvi je posypte špetkou soli A pokud si přejete, přidejte trochu pepře. Nechte tyto ingredience stranou a vezměte misku, dovnitř, do níž musíte nalít mléko, sůl a mouku. Začněte montáž tohoto trojice ingrediencí pomocí šlehačky, pokračování, dokud nedostanete dostatečně hustou a ne příliš příliš kapalnou směs. Zde jsou další aspekty, kterým je důležité věnovat pozornost:
- Buďte opatrní, když Monti, ty hrudky nejsou vytvořeny.
- Pokud se vám líbí chuť a aroma této byliny, můžete do směsi přidat nějaký fragment marjoramového listu.
- Poté, co je dosaženo požadované konzistence, musí být těsto na brambory v pánvi.
Nyní přichází čas přidat trochu strouhaného sýra. V předchozích řádcích jsme doporučili Pecorino, ale pokud dáváte přednost Parmigiano, nikdo nám brání používat. Dalším krokem je přidání mrholení oleje na směs. Vezměte pánev a dejte ji V troubě se zase přehřívá na 200 ° C a vaří se po dobu 30 minut.
Již po 20, v mnoha případech jsou drceny připraveny. Aby bylo zajištěno, že to bude moci podávat na stole, musí těsto převzít barvu, která má tendenci ke zlatému. Dalším důležitým signálem je formace, počínaje sýrem, lehké křupavé krusty. Podle tradice by byly drceny konzumovány vlažné, ale také chlad je vynikající.