Možná ne každý bude mít tento chuť, která má jistě silnou chuť, ale jedna věc je jistá, Ragù je jedním z nejvíce klasických receptů italského jídla a také z tohoto důvodu, jak to vařit, je vždy přidaná hodnota bez ohledu na to, kdy je vařené. rozhodnete se udělat.
To, co se děje s těmi, kteří ji dnes připravují, je skutečnost, že příchuť, která vychází, není vždy stejná jako to, co se kdysi snědlo v domě babičky chtěl bych znovu najít. Zkusme však poznat recept.
Ragù: Zde je recept, který je třeba následovat
Věci, které musíte začít, jsou: mleté maso, celer, mrkev, cibule, rajčatová pasta, rajčatová buničina, mléko, olivový olej, sůl a pepř. U masa si můžete vybrat mezi: hovězí, telecí a vepřové maso. Prvním krokem je nasekání bylin a kombinovat je a pak je smažit.
Pak musíte namontovat cibuli, také se pokoušet odstranit kůru a také se ji pokoušet jemně nakrájet, abyste se vyhnuli příliš velkému. Tajemstvím je použít špičku nože také proto, že s robotem nebude výsledek bezpochyby nikdy stejný.
Přecházíme na maso
Jakmile je sauté provedeno, musíte se přesunout na maso: Přidejte maso do množství, které dáváte přednost, a jakmile jsou na pánvi, musíte je také smíchat, a buďte opatrní, abyste mohli maso také otočit také tak Vyhněte se tomu, že by to mohlo nějak zhoršit nebo spálit.
- Maso ragut
- příprava
- ingredience
Nakonec zbývá jen brousit pepř a poté přidat nějaké aromatické byliny a poté také přidat chilli pepř, pokud se vám líbí, které lze použít pouze s uvážením, protože je to chuť, kterou ne každý má rád a to tak či onak Stále více zdůrazňuje to, co jíte.
Na závěr musíte také přidat trojnásobné rajče, jedná se o tajemství babičky, ve skutečnosti se zdá, že tento detail nemůže pomoci, ale zdůraznit chuť, a proto je vaření skutečně dokonalé. Nakonec to nechte vařit po dobu nejméně deseti minut a to je ono, opravdu nemusíte myslet na nic jiného