Jak připravit těsto na smažené kalamáry: Tady je tajný trik

Jak připravit těsto na smažené kalamáry: Tady je tajný trik

I Smažené kalamáry Jsou to trochu noční můry par excellence pro všechny, kteří se blíží k vaření. Ale proč je to? Ve většině případů je strach při přípravě tohoto chutného pokrmu způsoben těstíčkem, který jej obsahuje: bojíte se, že se to uvolní a dává hrudku a konzistenci.

Křupavé, horké, vynikající k jídlu jako předkrm a jako druhý kurz: ale opravdu se chceme toto potěšení vzdát kvůli těstu? Samozřejmě ne! Pak vše, co musíme udělat, je naučit se, jak ji vyrobit těsto Hodně poznámky, pro super křupavé smažené kalamáry. Připojte si zástěry a podívejme se, co je trik:

Perfektní těsto: Jaký je trik?

Jak již většina z vás ví, jednou z ingrediencí, které se používá k přípravě těsta, je voda. To slouží k tomu, aby těsto bylo dokonale husté a hladké, aby se jídlo dostalo dovnitř. V zásadě je v pořádku používat stále ledovou vodu, ale pokud chceme získat perfektní těsto, trik je použít ledová jiskřivá voda.

Oxid uhličitý Přítomný v šumivé vodě zůstává také uvnitř těsta: Při kontaktu s vařeným olejem se rozšíří k křupavému a zároveň velmi lehkému smažení. Kromě toho použití šumivé vody také umožňuje méně absorpce oleje, čímž získává méně mastné a super suché smažení, jako jste nikdy předtím neochutnali!

Zde je návod, jak připravit těsto:

Další kritérium, které zajistí, že těsto je pěkné a křupavé, zahrnuje dokonalé použití vody Gelida. Ve chvíli, kdy se nachlazení dostane do kontaktu s horkým olejem, nastane jeden tepelný šok Což bude těsto křupavé a světlo současně. Jak se však toto těsto připravuje? Pojďme se podívat na ingredience společně:

  • 100 gramů 00 mouky;
  • Přidejte 150 ml ledové šumivé vody po kousku;
  • Postupně promíchejte tak, abyste získali těsto bez hrudků, ale dokonale hladké;

V rámci tohoto těsta můžeme také vložit, podle uvážení spotřebitelů špetku prodej a špetka Pepe Nero A tak, aby všechno ochutnal. V tomto okamžiku musíme jen nalití olej do pánve (nebo pánev) a počkejte, až dosáhne teploty. Jakmile je chobotnice ponořena do těsta, vložili jsme je přímo do horkého oleje.

Pamatujte, že tajemství získání dokonalého smažení vyžaduje, aby jídla byla zcela zakryté olejemaž na povrch. Jakmile je chobotnice vypuštěna štěrbinovou lžičkou, umístíme je na list absorpčního papíru a kompletní špetkou soli. Horké, křupavé a lahodné: Uvidíte, jak chutné krevety připravené s tímto tělem!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *